Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 138.96 Cr
More than 57 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.40% is highest since March 2020
6,317 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently (78,190) is lowest in 575 days
Weekly Positivity Rate (0.58%) less than 1% for last 38 days
22 DEC 2021 9:54AM by PIB Delhi
With the administration of 57,05,039 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 138.96 Cr (1,38,95,90,670) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,47,11,227sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,86,502
2nd Dose
96,57,186
FLWs
1st Dose
1,83,84,345
2nd Dose
1,67,91,268
Age Group 18-44 years
1st Dose
48,90,85,845
2nd Dose
30,06,95,171
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,21,00,064
2nd Dose
14,19,68,808
Over 60 years
1st Dose
12,00,06,899
2nd Dose
9,05,14,582
Total
1,38,95,90,670
The recovery of 6,906 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,42,01,966.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.40%,highest since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 15,000 Daily New Cases that is being reported for last 55days now.
6,317 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseloadpresently at 78,190 is lowest in 575 days. Active cases constitute 0.22% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 12,29,512tests being conducted. India has so far conducted over 66.73 Cr (66,73,56,171) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.58% remains less than 1% for the last 38 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.51%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 79 days and below 3% for 114 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৩৮.৯৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৫৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৪০% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৩১৭ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক (৭৮,১৯০) নুমিৎ ৫৭৫গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৩৮ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৫৮%) অসি ১%দগী তাখি
22 DEC 2021 9:54AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৫৭,০৫,০৩৯ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৩৮.৯৬ (১,৩৮,৯৫,৯০,৬৭০) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৪৭,১১,২২৭গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৬,৫০২
২শুবা দোজ
৯৬,৫৭,১৮৬
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৪,৩৪৫
২শুবা দোজ
১,৬৭,৯১,২৬৮
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৮,৯০,৮৫,৮৪৫
২শুবা দোজ
৩০,০৬,৯৫,১৭১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,২১,০০,০৬৪
২শুবা দোজ
১৪,১৯,৬৮,৮০৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,০০,০৬,৮৯৯
২শুবা দোজ
৯,০৫,১৪,৫৮২
অপুনবা
১,৩৮,৯৫,৯০,৬৭০
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৬,৯০৬ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪২,০১,৯৬৬দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৪০% দা লৈদুনা ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ৫৫নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ১৫,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৩১৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৭৮,১৯০ ওইদুনা নুমিৎ ৫৭৫গী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি । এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.২২% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,২৯,৫১২ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৬.৭৩ (৬৬,৭৩,৫৬,১৭১) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৫৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৩৮ নি অসিদা ১%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৫১%দা লৈরি হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৭৯নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১১৪নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।