Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 118.44 Cr
More than 76.58 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.33%
9,283 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload stands at 1,11,481
Weekly Positivity Rate (0.93%) less than 2% for last 61 days
24 NOV 2021 9:25AM by PIB Delhi
With the administration of 76,58,203 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 118.44 Cr (1,18,44,23,573) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,22,71,257sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,82,725
2nd Dose
94,26,512
FLWs
1st Dose
1,83,76,833
2nd Dose
1,63,60,597
Age Group 18-44 years
1st Dose
44,66,37,552
2nd Dose
19,89,48,841
Age Group 45-59 years
1st Dose
18,17,64,052
2nd Dose
11,33,02,934
Over 60 years
1st Dose
11,38,31,778
2nd Dose
7,53,91,749
Total
1,18,44,23,573
The recovery of 10,949 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,39,57,698.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.33%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 150 consecutive days now.
9,283 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload presentlystands at 1,11,481.Active cases presently constitute 0.32% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
11,57,697tests being conducted. India has so far conducted over 63.47 Cr (63,47,74,225) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.93% remains less than 2% for the last 61 days now. The Daily Positivity rate reported to be 0.80%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 51 days and below 3% for 86 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১১৮.৪৪ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭৬.৫৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৩৩% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,২৮৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১১,৪৮১তা লৈরি
হৌখিবা নুমিৎ ৬১ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৯৩%) অসি ২%দগী তাখি
24 NOV 2021 9:25AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৭৬,৫৮,২০৩ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১১৮.৪৪ (১,১৮,৪৪,২৩,৫৭৩) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,২২,৭১,২৫৭ গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮২,৭২৫
২শুবা দোজ
৯৪,২৬,৫১২
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৬,৮৩৩
২শুবা দোজ
১,৬৩,৬০,৫৯৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৪,৬৬,৩৭,৫৫২
২শুবা দোজ
১৯,৮৯,৪৮,৮৪১
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৮,১৭,৬৪,০৫২
২শুবা দোজ
১১,৩৩,০২,৯৩৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,৩৮,৩১,৭৭৮
২শুবা দোজ
৭,৫৩,৯১,৭৪৯
অপুনবা
১,১৮,৪৪,২৩,৫৭৩
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১০,৯৪৯ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৯,৫৭,৬৯৮দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৩৩% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৫০নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,২৮৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,১১,৪৮১ দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৩2% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১১,৫৭,৬৯৭ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৩.৪৭ (৬৩,৪৭,৭৪,২২৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৯৩%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৬১ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৮০%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৫১নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৮৬নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।