Ministry of Ports, Shipping and Waterways
JNPT Initiates Free COVID-19 Vaccination Drive for Truck Drivers at Centralized Parking Plaza as part of ‘Azadi ka Amrit Mahotsav’
26 OCT 2021 3:27PM by PIB Delhi
To commemorate 75 years of progressive India and its glorious history, Jawaharlal Nehru Port Trust (JNPT), one of India’s premier container handling ports, has undertaken a slew of activities and initiatives as part of the ‘Azadi Ka Amrit Mahotsav’ celebration. In line with this, Shri Sanjay Sethi, Chairman, JNPT, in the presence of Deputy Chairman, Shri Unmesh Sharad Wagh, JNPT, launched a free COVID-19 vaccination drive at the Centralized Parking Plaza (CPP) for container truck drivers in collaboration with the ‘Save Life Foundation’ and ‘Enrich Lives Foundation’.
Commenting on the launch of the free COVID-19 vaccination drive, Shri Sanjay Sethi, Chairman, JNPT, said, “Truck drivers have been an integral part of the maritime supply chain. Throughout the pandemic, JNPT has undertaken several measures to combat COVID-19 from the frontline, ensuring a robust EXIM trade by extending support to every element of the supply chain. This vaccination drive for truck drivers is one such important initiative under that. Besides this our tech-enabled Centralized Parking Plaza (CPP), equipped with a dormitory, canteen, hygienic toilets, vehicle repairs, and maintenance amenities, is dedicated to extending every possible assistance to truck drivers.”
The vaccination drive initiated by the JNPT Hospital earlier this year continues to gain momentum. Through this immunization drive, the JNPT Hospital has administered over 20,000 COVID-19 vaccines. Furthermore, JNPT’s Dedicated COVID-19 Health Center (DCHC) achieved a new milestone by recording “Zero COVID Patients”. Moreover, the Port continues to fast-track clearances for critical medical cargo essential for treating COVID-19.
With a people & port approach, JNPT consistently spreads awareness, engages with the public, and actively contributes to the nationwide ‘Azadi Ka Amrit Mahotsav’ campaign, accentuating India’s transformation. In line with this, JNPT plans to implement several initiatives, campaigns, and programs in the months ahead.

শিপ্পিং মন্ত্রালয়
‘অজাদি কা অমিৃত মহোতসব’কী শরুক অমা ওইনা জে.এন.পি.তি.না সেন্ত্রেলাইজ পর্কিং প্লাজাদা ত্রক দ্রাইভরশিংগীদমক লেম্না কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী দ্রাইব হৌদোকখ্রে
26 OCT 2021 3:27PM by PIB Imphal
প্রোগ্রেসিব ভারতকী চহি ৭৫ অমসুং মহাক্কী মঙাল নাইরবা পুৱারিবু নিংশিংবা ওইনা, ভারতকী মমিং লৈরবা কন্তেনর হেন্দলিং পোর্তশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা জৱাহর্লাল নেহরু পোর্ত ত্রস্ত(জে.এন.পি.তি.)না ‘অজাদি কা অমিৃত মহোতসব’সেলেব্রেসনগী শরুক অমা ওইনা থবক থৌরম অমদি ইনিসিয়েতিব কয়া অমা লৌখৎখ্রে৷ মসিগা মরী লৈননা, জে.এন.পি.তি.গী দিপুতী চিয়রমেন, শ্রী অনমেশ শরদ ৱাঘ শরুক য়াদুনা জে.এন.পি.তি.গী চিয়রমেন, শ্রী সঞ্জে সেথীনা ‘সেব লাইফ ফাউন্দেসন’ অমসুং এনরিচ লাইবস ফাউন্দেসন‘গা খুৎশম্নদুনা কন্তেনর ত্রক দ্রাইভরশিংগীদমক সেন্ত্রেলাইজ পার্কিং প্লাজা(সি.পি.পি.)দা লেম্না কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী দ্রাইব অমা হৌদোকখি৷
লেম্না কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী দ্রাইব অদুদা ৱা ঙাংলদুনা, জে.এন.পি.তি.গী চিয়রমেন, শ্রী সঞ্জে সেথীনা হায়খি,“ত্রক দ্রাইভরশিং অসি মেরিতাইম সপ্লাই চেনগী য়াম্না মরু ওইবা শরুক অমা ওইখ্রে৷ লাইনা-লাইচৎকী মনুং অসিদা, জে.এন.পি.তি.না ফ্রন্তলাইনদগী কোবিদ-১৯ অসি লান্থেংননবা খোংথাং কয়া অমা লৌখৎখ্রে, সপ্লাই চেনগী ইলিমেন্ত খুদিংমক্তা সপোর্ত পীদুনা অফবা একজিম ত্রেদ অমা লৈহল্লি৷ মসিগী ত্রক দ্রাইভরশিং ভেক্সিন কাপ্পগী দ্রাইব অসিসু মসিগী মখাদা লৈরিবা য়াম্না মরু ওইবা ইনিসিয়েতিবকী মনুংদা অমনি৷ মসিগী মথক্তা, দোর্মিতরী, কেন্তিন, হাইজিনিক তোইলেতশিং, ভেহিকল রিপেয়রশিং, অমদি মেন্তিনেন্স এমিনিতীশিং ইক্ব্যুইপ তৌরবা ঐখোয়গী তেখ-ইনেবল সেন্ত্রেলাইজ পার্কিং প্লাজা(সি.পি.পি.)না ত্রক দ্রাইভরশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংগনি৷”
চহি অসিগী অঙনবা শরুক্তা জে.এন.পি.তি. হোস্পিতালনা হৌদোকখিবা ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসি লেপ্প-লৈতনা মোমেন্তম ফংলক্লি৷ মসিগী ইম্ম্যুনাইজেসন দ্রাইব অসিদা, জে.এন.পি.তি. হোস্পিতালনা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন ২০,০০০ হেন্না কাপখ্রে৷ মখাতাবা ওইনা, জে.এন.পি.তি.গী দেদিকেতেদ কোবিদ-১৯ হেল্থ সেন্তর (দি.সি.ঐচ.সি.)না “জিরো কোবিদ পেসেন্তশিং” রেকোর্দ তৌদুনা অনৌবা মাইলস্তোন অমা ফংখি৷ মসিগীসু মথক্তা, হিথাংফম অসিনা কোবিদ-১৯ লাইয়েংবদা মরু ওইনা চংলিবা ক্রিতিকেল মেদিকেল কার্গোগী ফাস্ত-ত্রেক ক্লিয়রেন্স লেপ্প-লৈতনা তৌরি৷
পিপল অমসুং পোর্ত এপ্রোচ অমগা লোইননা, জে.এন.পি.তি.না লেপ্প-লৈতনা এৱার্নেস শন্দোক্লি, মীয়ামগা থবক তৌমিন্নরি, অমদি লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা ‘অজাদি কা অমিৃত মহোতসব’তা এক্তিব্লী কন্ত্রিব্যুত তৌরি, ভারতকী ত্রান্সফোর্মেসনদা মীৎয়েং থম্লি৷ মসিগা মরী লৈননা, জে.এন.পি.তি.না লাক্কদৌরিবা থাশিংদা ইনিসিয়েতিবশিং, কেমপেন্দশিং, অমদি প্রোগ্রাম কয়া অমা চৎনহন্নবা প্লান তৌরি৷