Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses the landmark of 85 Cr
More than 68 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.77%
28,326 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,03,476) is 0.90% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (1.98%) less than 3% for last 93 days
26 SEP 2021 9:43AM by PIB Delhi
With the administration of 68,42,786 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage crossed the landmark of 85 Cr (85,60,81,527) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 83,64,110 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,71,245
2nd Dose
88,28,268
FLWs
1st Dose
1,83,48,990
2nd Dose
1,48,10,221
Age Group 18-44 years
1st Dose
34,66,84,035
2nd Dose
7,34,36,483
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,59,65,608
2nd Dose
7,35,71,780
Over 60 years
1st Dose
9,94,61,207
2nd Dose
5,46,03,690
Total
85,60,81,527
The recovery of 26,032 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,29,02,351.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.77%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 91 consecutive days now.
28,326 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 3,03,476. Active cases presently constitute 0.90% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
14,88,945 tests being conducted. India has so far conducted over 56.32 Cr (56,32,43,245) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.98% remains less than 3% for the last 93 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.90%. The daily Positivity rate has remained below 3% for last 27 days and below 5% for 110 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ৮৫গী পন্দোল লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ হেন্না কাপখি
ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৭৭%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ২৮,৩২৬ থেংনখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,০৩,৪৭৬) অসিনা অপুনবা কেসকী ০.৯০% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৯৩নিসিদা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (১.৯৮%) ৩%গী মখাদা লৈরি
26 SEP 2021 9:43AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৬৮,৪২,৭৮৬ কাপ্তুনা লৈবাকসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজকী অপুনবা মশিং ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৮৫গী (৮৫,৬০,৮১,৫২৭) পন্দোল লানখ্রে‍। মসি সেসন ৮৩,৬৪,১১০ পাঙথোক্তুনা য়ৌবা ঙমখিবনি‍।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী তুং ইন্না লৈখিবা অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপ:
ঐচ.সি.দব্লিউ.
১বা দোজ
১,০৩,৭১,২৪৫
২শুবা দোজ
৮৮,২৮,২৬৮
এফ.এল.দব্লিউ.
১বা দোজ
১,৮৩,৪৮,৯৯০
২শুবা দোজ
১,৪৮,১০,২২১
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
১বা দোজ
৩৪,৬৬,৮৪,০৩৫
২শুবা দোজ
৭,৩৪,২৬,৪৮৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
১বা দোজ
১৫,৫৯,৬৫,৬০৮
২শুবা দোজ
৭,৩৫,৭১,৭৮০
চহি ৬০গী মথক
১বা দোজ
৯,৯৪,৬১,২০৭
২শুবা দোজ
৫,৪৬,০৩,৬৯০
অপুনবা
৮৫,৬০,৮১,৫২৭
মীওই ২৬,০৩২ হৌখিবা পুং ২৪সিদা ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকখ্রবা মীশিং (লাইচৎ অসি হৌরকপদগী) ৩,২৯,০২,৩৫১ য়ৌখ্রে‍।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৭৭%দা লৈরি‍।‍ ফগৎলকপগী চাং অসি মার্চ ২০২০দগী হৌজিকফাওবগী মনুংদা খ্বাইদগী ৱাংবা চাংদা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি স্তেত/য়ু.তি. লৈঙাকশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবগী মহৈনা থংন-থংননা নুমিৎ ৯১নিসিদা নোংমদা নৌনা থেংনবা কেস মশিং ৫০,০০০দগী তানা চৎলি‍।
হৌখিবা পুং ২৪দা নোংমগী ওইবা অনৌবা কেস ২৮,৩২৬ থেংনখি‍।
হৌজিক এক্তিব কেসলোদ ৩,০৩,৪৭৬তা লৈরি‍। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিংগী ০.৯০% খক্তা ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী মশক থোক্না হেনগৎলক্লি‍। হৌখিবা পুং ২৪সিদা লৈবাকসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৪,৮৮,৯৪৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৬.৩২ (৫৬,৩২,৪৩,২৪৫) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোয়ননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৯৮%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৯৩নিসিদা ৩%গী মখাদা লৈরি‍। নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী রেত ১.৯০দা হন্থরে‍। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত হৌখিবা নুমিৎ ২৭নিদা ৩%গী মখাদা অদুগা হৌখিবা নুমিৎ ১১০সিদনা ৫%গী মখাদা লৈরি‍।