Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 235
Union Health Minister congratulates all Health Care Workers and People of India on crossing landmark milestone of 70 Cr doses
The last 10 crore doses administered in just 13 Days
07 SEP 2021 8:09PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 70 Crore landmark milestone (70, 63, 55,796) today. More than 67 lakh (67, 43,698) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
Union Health Minister Shri Mansukh Mandaviya congratulated the entire country and healthcare workers for the achievement of 70 Cr landmark milestone.The last 10 Cr COVID-19 Vaccine Doses were administered in just 13 days.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,61,604
2nd Dose
85,17,232
FLWs
1st Dose
1,83,32,425
2nd Dose
1,37,16,515
Age Group 18-44 years
1st Dose
28,12,08,799
2nd Dose
3,72,19,545
Age Group 45-59 years
1st Dose
13,89,38,881
2nd Dose
5,96,32,288
Over 60 years
1st Dose
9,07,78,508
2nd Dose
4,76,49,999
Cumulative 1st dose administered
53,96,20,217
Cumulative 2nd dose administered
16,67,35,579
Total
70,63,55,796
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 7th September, 2021 (235th Day)
HCWs
1st Dose
178
2nd Dose
14,433
FLWs
1st Dose
896
2nd Dose
55,338
Age Group 18-44 years
1st Dose
32,71,235
2nd Dose
12,50,995
Age Group 45-59 years
1st Dose
8,23,171
2nd Dose
6,23,690
Over 60 years
1st Dose
3,79,330
2nd Dose
3,24,432
1st Dose Administered in Total
44,74,810
2nd Dose Administered in Total
22,68,888
Total
67,43,698
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৩৫শুবা নুমিৎ
কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রীনা হকশেলগী চেকশিন থৌরাং লৌরিবা ৱার্করশিং অমসুং ভারতকী মীয়াম্বু দোজ কোতি ৭০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানবা ঙমখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
অরোইবগী দোজ কোতি ১০ অসি শুপ্নতগী নুমিৎ ১৩নিদা কাপখিবনি
07 SEP 2021 8:09PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক এচিবমেন্ত অমদা, ঙসি ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৭০ (৭০,৬৩,৫৫,৭৯৬) লানবা ঙমখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৭ হেন্না(৬৭,৪৩,৬৯৮) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
কেন্দ্রগী হকশেল মন্ত্রী শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়ানা হকশেলগী চেকশিন থৌরাং লৌরিবা ৱার্করশিং অমসুং ভারতকী মীয়াম্বু দোজ কোতি ৭০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানবা ঙমখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে। অরোইবগী দোজ কোতি ১০ অসি শুপ্নতগী নুমিৎ ১৩নিদা কাপখিবনি।
Photo
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬১,৬০৪
অনিশুবা দোজ
৮৫,১৭,২৩২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৩২,৪২৫
অনিশুবা দোজ
১,৩৭,১৬,৫১৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৮,১২,০৮,৭৯৯
অনিশুবা দোজ
৩,৭২,১৯,৫৪৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩,৮৯,৩৮,৮৮১
অনিশুবা দোজ
৫,৯৬,৩২,২৮৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,০৭,৭৮,৫০৮
অনিশুবা দোজ
৪,৭৬,৪৯,৯৯৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৩,৯৬,২০,২১৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৬,৬৭,৩৫,৫৭৯
অপুনবা
৭০,৬৩,৫৫,৭৯৬
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, সেপ্তেম্বর ৭ (২৩৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৭৮
অনিশুবা দোজ
১৪,৪৩৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮৯৬
অনিশুবা দোজ
৫৫,৩৩৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩২,৭১,২৩৫
অনিশুবা দোজ
১২,৫০,৯৯৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮,২৩,১৭১
অনিশুবা দোজ
৬,২৩,৬৯০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,৭৯,৩৩০
অনিশুবা দোজ
৩,২৪,৪৩২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৪,৭৪,৮১০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২২,৬৮,৮৮৮
অপুনবা
৬৭,৪৩,৬৯৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷