Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
05 SEP 2021 9:26AM by PIB Delhi
68.46 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
42,766 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.24% of total cases
India's Active caseload stands at 4,10,048
Recovery Rate currently at 97.42%
38,091 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,21,38,092
Weekly Positivity Rate (2.62%) less than 3% for last 72 days
Daily positivity rate reported to be 2.45%
53.00 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
05 SEP 2021 9:26AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬৮.৪৬ কাপথোকখ্রে
পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ৪২.৭৬৬ লাক্লি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.২৪%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৪,১০,০৪৮নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৪২%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৮,০৯১ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,২১,৩৮,০৯২ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৭২দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.৬২%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৪৫% ওইরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫৩.০০ তৌখ্রে