Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 227
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 64 Cr landmark milestone
More than 53 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
30 AUG 2021 7:57PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 64 Crore landmark milestone today. More than 53 lakh (53,37,042) Vaccine Doses have been administered today, as per the 7 pm provisional report.Final reports would be completed for the day by late tonight.
As per the provisional 7 pm provisional report, India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage is 63.99 Cr (63,99,01,822). The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
10357664
18320807
247136975
130107674
86576489
492499609
2nd Dose
8369624
13136776
27224648
53983180
44687985
147402213
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 30thAugust, 2021 (227thDay)
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
202
1290
2861405
692692
299998
3855587
2nd Dose
13478
51181
679966
491039
245791
1481455
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২৭নি শুবা
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৬৪গী মরু ওইবা মাইলস্তন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৩ হেন্না কাপখ্রে
30 AUG 2021 7:57PM by PIB Imphal
শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমদা ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কভরেজ অসি করোর ৬৪গী মরু ওইবা মাইলস্তন অমা লানখ্রে। ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৩ (৫৩,৩৭,০৪২) হেন্না কাপখি। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফাগনি।
নুমিদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৬৩.৯৯ (৬৩,৯৯,০১,৮২২) শুখ্রে। ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
১০৩৫৭৬৬৪
১৮৩২০৮০৭
২৪৭১৩৬৯৭৫
১৩০১০৭৬৭৪
৮৬৫৭৬৪৮৯
৪৯২৪৯৯৬০৯
অনিশুবা দোজ
৮৩৬৯৬২৪
১৩১৩৬৭৭৬
২৭২২৪৬৪৮
৫৩৯৮৩১৮০
৪৪৬৮৭৯৮৫
১৪৭৪০২২১৩
পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসনগী থবক চত্থবদা মাইপাকখিবা অদু মখাদা পীরি:
তাং: ওগস্ত ৩০,২০২১ (২২০নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
২০২
১২৯০
২৮৬১৪০৫
৬৯২৬৯২
২৯৯৯৯৮
৩৮৫৫৫৮৭
অনিশুবা দোজ
১৩৪৭৮
৫১১৮১
৬৭৯৯৬৬
৪৯১০৩৯
২৪৫৭৯১
১৪৮১৪৫৫
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।