Ministry of Social Justice & Empowerment
Government files Review Petition on Supreme Court judgement of 5thMay, 2021 pertaining to Constitution 102nd Amendment Act, 2018
13 MAY 2021 7:46PM by PIB Delhi
The Constitution Bench of the Hon’ble Supreme Court has pronounced Judgement dated 5.5.2021 in the matter of Writ Petition NO.938 of 2020 Shri Shiv Sangram V/s Union of India and other various Civil Appeals involving interpretation of the provisions of the Constitution 102nd Amendment Act,2018.
As provided in the Supreme Court Rules, 2013, a Review Petition for review of the judgement of the Hon’ble Supreme Court has been filed by the Union of India on 13thMay,2021.

সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
কন্সতিত্যুসনগী ১০২শুবা অমেন্দমেন্ত এক্ত, ২০১৯গা মরী লৈননা মে ৫, ২০২১দা সুপ্রিম কোর্তনা তাখিবা রাই অদুগী রিভ্যু পেতিসন সরকারনা ফাইল তৌখ্রে
13 MAY 2021 7:46PM by PIB Imphal
ইকাই খুম্নরবা সুপ্রিম কোর্তকী কন্সতিত্যুসন বেঞ্চনা কন্সতিত্যুসনগী ১০২শুবা অমেন্দমেন্ত এক্ত, ২০১৮গী প্রোবিজনশিং ইন্তর্প্রিতেসন তৌবা য়াওরিবা শ্রী শিব সংগ্রম ভর্সেস য়ুনিয়ন ওফ ইন্দিয়া অমসুং অতৈ তোঙান তোঙানব সিবিল অপীলশিং তৌখিবগী ২০২০গী রিৎ পেতিতিসন নম্বর ৯৩৮গী ৱাফমগী মতাংদা তাং ৫.৫.২০২১দা রাই লাউথোকখ্রে।
সুপ্রিম কোর্ত রুল্স, ২০১৩দা পীরিবা অসিগী মতুং ইন্না ইকাই খুম্নরবা সুপ্রিম কোর্তকী ৱাই অসি রিভ্যু তৌনবা রিভ্যু পেতিসন অমা য়ুনিয়ন ওফ ইন্দিয়ানা মে ১৩, ২০২১দা ফাইল তৌখ্রে।