Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination- Day 32
More than 88.5 lakh COVID19 vaccine doses administered
More than 1.3L vaccine doses given till 6 pm today; 56,048 HCWs received second dose of vaccine today
16 FEB 2021 7:59PM by PIB Delhi
The COVID19 vaccination coverage to healthcare and frontline workers has crossed 88.5 lakhs doses today.
88,57,341 vaccine doses were administered through 1,90,665 sessions, as per the provisional report till 6 pm today.
This includes 61,29,745 HCWs who have taken the 1st dose and 2,16,339 HCWs who have taken the 2nd dose, along with 25,11,257 FLWs (1st dose). While the countrywide vaccination drive was rolled out on 16th Jan 2021, vaccination of the FLWs started from 2nd Feb 2021.
HCWs
FLWs
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
61,29,745
2,16,339
25,11,257
The vaccine coverage till 6 pm today is 1,34,691, the thirty second day of nationwide COVID19 vaccination. Out of which, 78,643 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 56,048 HCWs received 2nd dose of vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
6,293 sessions were held till 6 pm today.
S.
No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1st Dose
2nd Dose
Total Doses
1
A & N Islands
3,847
182
4,029
2
Andhra Pradesh
3,64,983
22,253
3,87,236
3
Arunachal Pradesh
16,613
1,574
18,187
4
Assam
1,29,210
4,640
1,33,850
5
Bihar
4,96,974
13,497
5,10,471
6
Chandigarh
9,756
252
10,008
7
Chhattisgarh
2,89,071
6,157
2,95,228
8
Dadra & Nagar Haveli
3,175
70
3,245
9
Daman & Diu
1,308
94
1,402
10
Delhi
2,04,036
4,478
2,08,514
11
Goa
13,166
517
13,683
12
Gujarat
6,94,817
15,265
7,10,082
13
Haryana
2,01,098
4,773
2,05,871
14
Himachal Pradesh
82,400
1,894
84,294
15
Jammu & Kashmir
1,59,906
2,501
1,62,407
16
Jharkhand
2,19,676
5,472
2,25,148
17
Karnataka
5,04,262
27,946
5,32,208
18
Kerala
3,72,697
11,937
3,84,634
19
Ladakh
3,077
119
3,196
20
Lakshadweep
1,776
0
1,776
21
Madhya Pradesh
5,75,728
0
5,75,728
22
Maharashtra
7,19,371
7,195
7,26,566
23
Manipur
28,008
460
28,468
24
Meghalaya
16,306
255
16,561
25
Mizoram
12,330
227
12,557
26
Nagaland
14,885
1,071
15,956
27
Odisha
4,17,881
10,590
4,28,471
28
Puducherry
6,627
330
6,957
29
Punjab
1,09,911
2,041
1,11,952
30
Rajasthan
6,18,970
9,430
6,28,400
31
Sikkim
8,966
154
9,120
32
Tamil Nadu
2,72,684
7,052
2,79,736
33
Telangana
2,79,330
17,686
2,97,016
34
Tripura
73,924
1,491
75,415
35
Uttar Pradesh
9,16,568
18,394
9,34,962
36
Uttarakhand
1,19,060
2,666
1,21,726
37
West Bengal
5,46,017
9,942
5,55,959
38
Miscellaneous
1,32,588
3,734
1,36,322
Total
86,41,002
2,16,339
88,57,341
9 AEFIs have been reported related to 1st dose vaccination and 1 AEFI has been related to 2nd dose of vaccination till 6 PM on the thirty second day of vaccination.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ৩২নি শুবা নুমিৎ
কোবিদ ১৯ বেক্সিন দোজ লাখ ৮৮.৫ হেন্না কাপখ্রে ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেনিফিসরী লাখ ১.৩ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে; ঐচ.সি.দবল্যু. ৫৬,০৪৮দা ঙসি অনিশুবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে
16 FEB 2021 7:59PM by PIB Imphal
হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংদা কাপখিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী কভরেজ অসি ঙসি দোজ লাখ ৮৮.৫ হেনখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ১,৯০,৬৬৫গী খুত্থাংদা বেক্সিন দোজ ৮৮,৫৭,৩৪১ কাপখ্রে।
মসিদা অহানবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. অমসুং অনিশুবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ২,১৬,৩৩৯ লোইননা এফ.এল.দবল্যু ২৫,১১,২৫৭ (অহানবা দোজ) য়াওখি। অমরোমদনা ২০২১গী জনুৱারী ১৬তা লৈবাক শিনবা থুংনা বেক্সিনেসন দ্রাইভ রোল আউৎ তৌখি, এফ.এল.দবল্যু.গী বেক্সিনেসন্না ২০২১গী ফেব্রুৱারী ২দগী হৌখি।
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
৬১,২৯,৭৪৫
২,১৬,৩৩৯
২৫,১১,২৫৭
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী কুনথ্রা-নিথোইশুবা নুমিৎ অসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা বেক্সিন কভরেজ অসি ১,৩৪,৬৯১ বেক্সিন কাপখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, মসিগী মনুংদা বেনিফিসরী ৭৮,৬৪৩ অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং ঐচ.সি.দবল্যু. ৫৬,০৪৮দা অনিশুবা দোজ কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ৬,২৯৩ পাঙথোকখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অপুনবা দোজশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩,৮৪৭
১৮২
৪,০২৯
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,৬৪,৯৮৩
২২,২৫৩
৩,৮৭,২৩৬
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৬,৬১৩
১,৫৭৪
১৮,১৮৭
৪
অসাম
১,২৯,২১০
৪,৬৪০
১,৩৩,৮৫০
৫
বিহার
৪,৯৬,৯৭৪
১৩,৪৯৭
৫,১০,৪৭১
৬
চান্দিগর
৯,৭৫৬
২৫২
১০,০০৮
৭
ছত্তিসগর
২,৮৯,০৭১
৬,১৫৭
২,৯৫,২২৮
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৩,১৭৫
৭০
৩,২৪৫
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১,৩০৮
৯৪
১,৪০২
১০
দিল্লী
২,০৪,০৩৬
৪,৪৭৮
২,০৮,৫১৪
১১
গোৱা
১৩,১৬৬
৫১৭
১৩,৬৮৩
১২
গুজরাত
৬,৯৪,৮১৭
১৫,২৬৫
৭,১০,০৮২
১৩
হরিয়ানা
২,০১,০৯৮
৪,৭৭৩
২,০৫,৮৭১
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৮২,৪০০
১,৮৯৪
৮৪,২৯৪
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১,৫৯,৯০৬
২,৫০১
১,৬২,৪০৭
১৬
ঝার্খন্দ
২,১৯,৬৭৬
৫,৪৭২
২,২৫,১৪৮
১৭
কর্নাতকা
৫,০৪,২৬২
২৭,৯৪৬
৫,৩২,২০৮
১৮
কেরেলা
৩,৭২,৬৯৭
১১,৯৩৭
৩,৮৪,৬৩৪
১৯
লদাখ
৩,০৭৭
১১৯
৩,১৯৬
২০
লক্ষদীপ
১,৭৭৬
০
১,৭৭৬
২১
মধ্য প্রদেশ
৫,৭৫,৭২৮
০
৫,৭৫,৭২৮
২২
মহারাস্ত্র
৭,১৯,৩৭১
৭,১৯৫
৭,২৬,৫৬৬
২৩
মনিপুর
২৮,০০৮
৪৬০
২৮,৪৬৮
২৪
মেঘালয়
১৬,৩০৬
২৫৫
১৬,৫৬১
২৫
মিজোরাম
১২,৩৩০
২২৭
১২,৫৫৭
২৬
নাগালেন্দ
১৪,৮৮৫
১,০৭১
১৫,৯৫৬
২৭
ওরিশা
৪,১৭,৮৮১
১০,৫৯০
৪,২৮,৪৭১
২৮
পুদুচেরী
৬,৬২৭
৩৩০
৬,৯৫৭
২৯
পঞ্জাব
১,০৯,৯১১
২,০৪১
১,১১,৯৫২
৩০
রাজস্থান
৬,১৮,৯৭০
৯,৪৩০
৬,২৮,৪০০
৩১
সিক্কিম
৮,৯৬৬
১৫৪
৯,১২০
৩২
তামিল নাদু
২,৭২,৬৮৪
৭,০৫২
২,৭৯,৭৩৬
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৭৯,৩৩০
১৭,৬৮৬
২,৯৭,০১৬
৩৪
ত্রিপুরা
৭৩,৯২৪
১,৪৯১
৭৫,৪১৫
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৯,১৬,৫৬৮
১৮,৩৯৪
৯,৩৪,৯৬২
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,১৯,০৬০
২,৬৬৬
১,২১,৭২৬
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৫,৪৬,০১৭
৯,৯৪২
৫,৫৫,৯৫৯
৩৮
অতোপ্পশিং
১,৩২,৫৮৮
৩,৭৩৪
১,৩৬,৩২২
অপুনবা
৮৬,৪১,০০২
২,১৬,৩৩৯
৮৮,৫৭,৩৪১
বেক্সিনেসনগী কুনথ্রা-নিথোই শুবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা অহানবা দোজ কাপখিবগা মরী লৈনবা এ.ই.এফ.আই. ১ অমসুং অনিশুবা দোজকা মরী লৈনবা এ.ই.এফ.আই. ১ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।