Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination-Day 25
65.28 lakh Healthcare and Frontline Workers Vaccinated for COVID19 across the country
2,69,202 beneficiaries vaccinated till 6:30 pm today
09 FEB 2021 8:39PM by PIB Delhi
The number of healthcare and frontline workers vaccinated against COVID19 has reached 65.28 lakh on the twenty fifth day of the countrywide COVID-19 vaccination program. India is the topmost country to reach the 6 million mark of COVID vaccinations in just 24 days.
All States/UTs except Uttar Pradesh reported vaccination activity today.
The cumulative number of healthcare workers and frontline workers vaccinated against COVID19 is 65,28,210 (as at 6:30 pm today), as per the provisional report. 1,34,616 sessions have been held so far. 7,860 sessions were held till 6:30 pm today.
Of the cumulative coverage, 55,85,043 are healthcare workers and 9,43,167 are frontline workers.
2,69,202 beneficiaries were vaccinated till 6:30 pm today. Of these, 1,02,941 were healthcare workers, while the other 1,66,261 beneficiaries were frontline workers. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
3413
2
Andhra Pradesh
3,24,415
3
Arunachal Pradesh
13,480
4
Assam
1,08,887
5
Bihar
4,02,081
6
Chandigarh
6458
7
Chhattisgarh
1,96,908
8
Dadra & Nagar Haveli
1697
9
Daman & Diu
843
10
Delhi
1,26,353
11
Goa
8929
12
Gujarat
5,61,499
13
Haryana
1,84,730
14
Himachal Pradesh
61,271
15
Jammu & Kashmir
74,215
16
Jharkhand
1,39,693
17
Karnataka
4,39,543
18
Kerala
3,21,189
19
Ladakh
2309
20
Lakshadweep
920
21
Madhya Pradesh
3,80,112
22
Maharashtra
5,33,480
23
Manipur
11067
24
Meghalaya
9005
25
Mizoram
11046
26
Nagaland
5,656
27
Odisha
3,25,493
28
Puducherry
4301
29
Punjab
86,657
30
Rajasthan
4,90,356
31
Sikkim
6875
32
Tamil Nadu
1,84,720
33
Telangana
2,29,027
34
Tripura
50,852
35
Uttar Pradesh
6,73,542
36
Uttarakhand
85,359
37
West Bengal
3,98,319
38
Miscellaneous
63,510
Total
65,28,210
25 AEFIs have been reported till 6:30 pm on the twenty fifth day of the vaccination drive.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২৫
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর লাখ ৬৫.২৮ হেন্না কোবিদ-১৯গী বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৩০ ফাওবদা বেনিফিসরী ২,৬৯,২০২ বেক্সিন কাপখ্রে
09 FEB 2021 8:39PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ১৯গী বেক্সিন কাপথোকপগী কুনমঙা শুবা নুমিৎতা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর লাখ ৬৫.২৮ য়ৌখ্রে। ভারত অসি নুমিৎ ২৪ খক্তদা কোবিদ বেক্সিনেসনগী মিলিয়ন ৬ মার্ক য়ৌখিবা মকোকথোংবা লৈবাক ওইরে।
উত্তর প্রদেশ নত্তনা রাজ্য/য়ু.তি. পুম্নমক্তা ঙসি তিকা থাবগী থবক চত্থখি।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, কোবিদ ১৯গী মায়োক্তা হেল্থকিয়র ৱার্কর অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর ৬৫,২৮,২১০ (ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৩০ ফাওবদা) বেক্সিন কাপখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সেসন পুন্না ১,৩৪,৬১৬ পাংথোকখ্রে। ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৩০ ফাওবদা সেসন ৭,৮৬০ পাংথোকখি।
অপুনবা কভর তৌখিবশিংগী মনুংদা ৫৫,৮৫,০৪৩না হেল্থকেয়র ৱার্করশিংনি অমদি ৯,৪৩,১৬৭না ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংনি।
ঙসি নুমিদাং পুং ৬:৩০ ফাওবদা বেনেফিসরী ২,৬৯,২০২দা তিকা থাখি। মসিগী মনুংদা ১,০২,৯৪১না হেল্থকেয়র ৱার্করশিংনি, অদুগা অতোপ্পা বেনেফিসরী ১,৬৬,২৬১না ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংনি। নোংমগী ওইবা ফাইনেল রিপোর্ত নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফাগনি।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩৪১৩
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,২৪,৪১৫
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৩,৪৮০
৪
অসাম
১,০৮,৮৮৭
৫
বিহার
৪,০২,০৮১
৬
চান্দিগর
৬৪৫৮
৭
ছত্তিসগর
১,৯৬,৯০৮
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
১৬৯৭
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৮৪৩
১০
দিল্লী
১,২৬,৩৫৩
১১
গোৱা
৮৯২৯
১২
গুজরাত
৫,৬১,৪৯৯
১৩
হরিয়ানা
১,৮৪,৭৩০
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৬১,২৭১
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৭৪,২১৫
১৬
ঝার্খন্দ
১,৩৯,৬৯৩
১৭
কর্নাতকা
৪,৩৯,৫৪৩
১৮
কেরেলা
৩,২১,১৮৯
১৯
লদাখ
২৩০৯
২০
লক্ষদীপ
৯২০
২১
মধ্য প্রদেশ
৩,৮০,১১২
২২
মহারাস্ত্র
৫,৩৩,৪৮০
২৩
মনিপুর
১১০৬৭
২৪
মেঘালয়
৯০০৫
২৫
মিজোরাম
১১০৪৬
২৬
নাগালেন্দ
৫,৬৫৬
২৭
ওরিশা
৩,২৫,৪৯৩
২৮
পুদুচেরী
৪৩০১
২৯
পঞ্জাব
৮৬,৬৫৭
৩০
রাজস্থান
৪,৯০,৩৫৬
৩১
সিক্কিম
৬৮৭৫
৩২
তামিল নাদু
১,৮৪,৭২০
৩৩
তেলঙ্গনা
২,২৯,০২৭
৩৪
ত্রিপুরা
৫০,৮৫২
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৬,৭৩,৫৪২
৩৬
উত্তরাখন্দ
৮৫,৩৫৯
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৩,৯৮,৩১৯
৩৮
অতোপ্পশিং
৬৩,৫১০
অপুনবা
৬৫,২৮,২১০
বেক্সিনেসন দ্রাইবকী কুনমঙাশুবা নুমিৎতা নুমিদাং পুং ৬.৩০ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ২৫ রিপোর্ত তৌরকখি।