Ministry of Information & Broadcasting
This is a forward looking Budget: Shri Prakash Javadekar
01 FEB 2021 6:22PM by PIB Delhi
Union Minister for Information and Broadcasting Shri Prakash Javadekar today said that this is a forward looking Budget. Speaking to the media after the presentation of Union Budget 2021-22 by Union Finance Minister Smt Nirmala Sitharaman in the Parliament, the Minister commented that Coronavirus pandemic has hit economies across the world, but India has not only won the battle against COVID but is also moving forward in its fight against poverty and towards prosperity.
Highlighting the massive budgetary boost in capital expenditure, the Minister said that the over five lakh crore rupees investment in infrastructure is a major initiative. This will give a major fillip to employment, he added.

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
মসি তুংলমচৎতা কান্নবা পুরক্কদবা বজেৎ অমনি: শ্রী প্রকাশ জাবদেকর
01 FEB 2021 6:22PM by PIB Imphal
ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী জাবদেকরনা বজেৎ অসি তুংলমচৎতা কান্নবা পুরক্কদবা অমনি হায়না ঙসি ফোঙদোকখ্রে। পার্লিয়ামেন্তদা শেলথুম মন্ত্রী শ্রীমরি নির্মলা সিতারমন্না ২০২১-২২গী কেন্দ্রগী বজেৎ পুথোক্লবা মতুংদা মীদিয়াদা ৱা ঙাংবদা মন্ত্রীনা হায় কোরোনাভাইরসকী লাইচৎ অসিনা মালেম শিনবা থুংনা শেন্মীৎলোন্দা অকাইবা পীখি অদুবু ভারতনা কোবিসকী লাঞ্জেদা মাই পাকপা খকজ্তা নত্তনা লাইরবশিং থেংনবদা অমসুং য়াইফ-থৌরাংদা মাংজিল থানা চংশিল্লি।
কেপিতেল এক্সপেন্দিচর চাউনা বজেৎ হেনগৎখিবা অসিগী মতাংদা মন্ত্রীনা ইনফ্রাস্ত্রকচরদা লুপা করোর লাখ মঙা হেন্না ইনবেস্তমেন্ত তৌবা অসি অচৌবা খোঙথাং অমনি হায়না ফোঙদোকখ্রে। মসিনা থবক পীবদা অচৌবা মতেং ওইরগনি হায়না মহাক্না মখা তাখ্রে।