President's Secretariat
Rashtrapati Bhavan to Re-Open for Public viewing from this Saturday i.e. February 6
01 FEB 2021 6:19PM by PIB Delhi
Visit to Rashtrapati Bhavan, which was closed due to COVID-19 since March 13, 2020, will re-open from this Saturday i.e. February 6, 2021 for the public. It will be open on Saturdays and Sundays (except on government holidays). Visitors can book their slots online by visiting website https://presidentofindia.nic.in or https://rashtrapatisachivalaya.gov.in/. As earlier, a nominal registration charges of Rs 50/- per visitor will be levied. To maintain the social distancing norms, three pre-booked time slots at 1030 hrs, 1230 hrs and 1430 hrs have been fixed with a maximum limit of 25 visitors per slot. During the tour, visitors have to follow COVID protocols such as wearing of mask, maintaining social distance etc.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতি ভৱন থাংজ নুমিৎ মদুদি ফেব্রুৱারী ৬তগী অমুক হন্না মীয়াম্না য়েংনবা হাংদোক্লগনি
01 FEB 2021 6:19PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯না মরম ওইগা মার্চ, ১৩, ২০২০দগী রাস্ত্রপতি ভৱনদা চংবদা অথিংবা থমখিবা অদু মীয়ামগীদমক থাংজ নুমিৎ ফেব্রুৱারী ৬, ২০২১দগী অমুক হন্না হাংদোক্লগনি। মসি থাংজশিং অমসুং নোংমাইজিংশিংদা হাংগনি (সরকারগী ছুতিশিং নত্তনা)। বিজিতরশিংনা ৱেবসাইৎ https://presidentofindia.nic.in নত্ত্রগা https://rashtrapatisachivalaya.gov.in দা চংদুনা মখোয়গী স্লোৎশিং ওনলাইন্দা বুক তৌবা য়াগনি। মমাংগুম্না বিজিতর অমদগী রেজিস্ত্রেসনগী মমল ওইনা লুপা ৫০ লৌগনি। সোসিএল দিস্তেন্সিংগী কাংলোনশিং ঙাকপা ওইনা মাংজৌননা বুক তৌবা য়াবা স্লোৎ অহুম অয়ুক পুং ১০:৩০, নুমিৎ য়ুংবা ১২:৩০ অমসুং নুমিৎ য়ুংবা মতুং ১:৩০দা স্লোৎ অমদা বিজিতর ২৫গী লিমিৎ থমদুনা ফিক্স তৌখ্রে। খোঙচৎ অসিগী মনুংদা বিজিতরশিংনা মাস্ক উপ্পা, সোসিএল দিস্তেন্সিং ঙাকপা অসিগুম্বা কোবিদ প্রোতোকলশিং ঙাক্না চৎকদবনি।