Ministry of Information & Broadcasting
IFFI is a very important social and cultural event: Union Minister Prakash Javdekar
15 JAN 2021 10:30PM by PIB Mumbai
Panaji, 15th Jan 2021
Union Minister for Information & Broadcasting, Shri. Prakash Javdekar has said that the International Film Festival of India 2020, beginning tomorrow, is a very important social as well as a cultural event.
Speaking to the media, he said that, “Despite COVID-19 Pandemic, IFFI has received more than 200 film entries from throughout the world. The festival will premiere wide variety of films and the audience will have an enthralling experience. For the first time the festival will be in a hybrid fashion which facilitates participating in the festival online.”
He also stated that all films will be showcased in seven theatres in and around Panaji where
COVID protocols will be followed strictly. While speaking about the selection of the films for screening, he mentioned that, “the Juries have done a laudable job.”
He appealed to the public to come and enjoy the festival online and those who have come to Goa, from outstations, to follow COVID appropriate behaviours.
The minister also mentioned that the opening ceremony of IFFI51 will be broadcast on DD India and DD National channels.
The event will be live-streamed on PIB’s YouTube channel
https://www.youtube.com/pibindia

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
আই.এফ.এফ.আই. অসি সমাজকী অমসুং নাৎকী ওইবা য়াম্না মরু ওইবা থৌরম অমনি: কেন্দ্রগী মন্ত্রী প্রকাশ জবদেকর
15 JAN 2021 10:30PM by PIB Imphal
পনাজি, ২০২১ জানুৱারী ১৫
হয়েংদগী হৌগদৌরিবা ২০২০গী ইন্তরনেস্নেল ফিল্ম ফেস্তিবেল ওফ ইন্দিয়া অসি সমাজকী অমসুং নাৎকী য়াম্না মরু ওইবা থৌরম অমনি হায়না ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী প্রকাশ জবদেকরনা ফোংদোকখ্রে৷
মেদিয়াদা ৱা ঙাংলদুনা মহাক্না অসুম্না ফোংদোকখ্রে, “কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎকী চৈথেং অসি লৈরবসু আই.এফ.এফ.আই. অসিদা মালেমগী অসিগী ফিল্ম ২০০ হেন্না শরুক য়াখ্রে৷ ফেস্তিবেল অসিনা তোঙান তোঙানবা ফিল্ম মখলশিং উৎলগনি অমসুং মীৎয়েং তারিবা মীশিংনা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওরগনি৷ ইহান হানবা ওইনা ফেস্তিবেল অসি হাইব্রিদ ফেসন অমা ওইনা পাংথোক্লগনি অমসুং মসিনা মরম ওইদুনা ফেস্তিবেল অসিদা ওনলাইনগী খুৎথাংদা শরুক য়াবা য়ারগনি৷”
ফিল্ম পুম্নমক কোবিদ-১৯গী প্রোতোকোলশিং চেকশিন্না ঙাক্তুনা পনাজিগী অকোইবদা লৈরিবা থ্রেতর তরেৎতা উৎলগনি হায়না মহাক্না ফোংদোকখ্রে৷ স্ত্রিনিংগীদমক ফিল্মশিং অসি খনবগী মতাংদা ৱা ঙাংলদুনা “জুরীশিং অসিনা য়াম্না থাগৎনিংঙাই ওইরবা থবক অমা পাংথোকখ্রে” হায়না মহাক্না ফোংদোকখ্রে৷
ফেস্তিবেল অসিদা শরুক য়াদুনা য়েংবিনবা মহাক্না মীয়ামদা হায়জখ্রে অমসুং মপান্দগী গোৱাদা ফেস্তিবেল অসি য়েংবা লাক্লিবা মীওইশিংনা কোবিদ-১৯গী চান্নবা চেকশিন থৌরাংশিং ইন্নবা মহাক্না হায়জখ্রে৷
আই.এফ.এফ.আই.৫১গী হৌদোকপগী থৌরম অসি দি.দি.ইন্দিয়া অমসুং দি.দি.নেস্নেল চেনেলশিংদা উৎলগনি হায়না মন্ত্রী অসিনা ফোংদোকখ্রে৷
থৌরম অসি পি.আই.বি.গী য়ুত্যুব চেনেলদা লাইভ-স্তিম ওইনা থাদোক্লগনি https://www.youtube.com/pibindia