Ministry of Tourism
India Tourism Mumbai enchants mall visitors with its unique seven-day brand activation event
Incredible India Installation at the Mall also showcases tourism potential of Odisha, a paired state with Maharashtra under Ek Bharat Shreshtha Bharat
27 DEC 2020 6:35PM by PIB Delhi
Ministry of Tourism’s Regional Office, Indiatourism Mumbai launched its Domestic Tourism marketing campaign ‘Dekho Apna Desh’ under the theme ‘Explore Incredible India’ with a successful brand activation event in the Reliance Mall , Borivali, Mumbai from 25th Dec. 2020 to 31st Dec. 2020.
In time when destinations in India are unlocking and with objective to woo the Domestic travellers to choose their preferred destination for their upcoming holiday season and weekend holidays, mall visitors of all ages were provided travel information through promotional staff and special promotional packages prepared by local travel agents and Tour operators located in Borivali, Mumbai.
The seven-day event is designed to capture the essence and unique atmosphere of the many holiday options that India offers including the driving holidays, weekend destinations around Mumbai.
The Incredible India Installation in Reliance Mall, Borivali will also showcase the tourism potential of Odisha which is paired with Maharashtra under the Ek Bharat Shreshtha Bharat initiative of Government of India. The installation will showcase Sawantwadi Toys and Warli Painting as they are one of the representatives of the artistic identity of Maharashtra. They are tangible pieces of culture that have been passed down generation after generation. And nothing unifies like art.
About Indiatourism Mumbai : India Tourism Mumbai is the Western & Central Region Head Office of Ministry of Tourism, Govt. of India and handles matters relating implementation of Government of India programs and policies for promotion of tourism in the Western & Central region in coordination with State Tourism Departments & stakeholders .

তুরিজম মন্ত্রালয়
ইন্দিয়া তুরিজম মুম্বাইনা মখোয়গী তোপ তোপ্পা নুমিৎ তরেৎনিগী ব্রান্দ এক্তিভেসন থৌরম্না মোলদা লাকপশিংগী পুক্নিং শুমহৎখ্রে
মোলদুদা খিনখিব ইনক্রেদিবল ইন্দিয়ানা এক ভারত শ্রেস্থ ভারতকী মখাদা মহারাস্ত্রগা জুরা ওইরিবা স্তেত ওরিসাগী তুরিজমগী মতিংবুসু উৎখ্রে
27 DEC 2020 6:35PM by PIB Imphal
তুরিজম মন্ত্রালয়গী রিজনেল ওফিস, ইন্দিয়া তুরিজম মুম্বাইনা দিসেম্বর ২৫, ২০২০দগী দিসেম্বর ৩১, ২০২০ ফাওবা চত্থগদবা ‘এক্সপ্লোর ইনক্রেদিবল ইন্দিয়া’ হায়বা হীরমদা মখোয়গী দোমেস্তিক তুরিজম মার্কেতিং কেম্পেন ‘দেখো অপনা দেশ’ ব্রান্দ এক্তিভেসন থৌরম অমগা লোয়ননা মায় পাক্না রিলাইন্স মোল, বোরিবালি, মুম্বাইদা হৌদোকখ্রে‍।
লমদমসিগী লম কোয়বশিং লাক্কদৌরিবা শুতিগী মতম অমদি চয়োল মমৈগী শুতিগী মতমদা মখোয়গী পামজবা লমথুংফমশিং খঞ্জনবগীদমক পুক্নিং চিংশিন্নবা পান্দমদা ভারত্তা লৈবা লমথুংফমশিং হাংদোকপা হৌরকপা মতমসিদা চহী কাঙলুপ খুদিংগী মোলদা লাক্লিবা মীওইশিংদা বোরিবালি, মুম্বাইদা লৈবা প্রমোস্নেল স্তাফ অমসুং লোকেল ত্রাভেল এজেন্তশিং অমদি তুর ওপরেতরশিংনা শেমবা অখন্নবা প্রমোস্নেল পেকেজশিংগী খুত্থাঙদ লম কোয়বগী মরী লৈনবা ই-পাউ ফংহনখি‍।
নুমিৎ তরেৎনি চত্থগদবা থৌরম অদু মুম্বাইগী অকোয়বদা লৈরিবা দ্রাইভিং হোলিদে, চয়োল মমৈগী লমথুংফমশিং য়াওনা ভারতনা পীরিবা শুতিগী লমথুংফম কয়াগী মহাউ অমসুং তোপ তোপ্পা ফীভম লোকশিন্নবা শিন্বনি‍।
রিলাইন্স মোল, বোরিবালিদা খিনখিবা ইনক্রেদিবল ইন্দিয়ানা ভারত লৈঙাক্কী এক ভারত শ্রেস্থ ভারতকী মখাদা মহারাস্ত্রগা জুরা ওইরিবা ওরিসাগী তুরিজমগী মতিংশিংসু উৎকনি‍। ইন্সতোলেসন অসিনা মহারাস্ত্রগী খুৎশা হৈবগী মশক তাক্লিবা ৱাফমশিংগী মরক্তা অমা ওইরিবা সাৱনত্বাদি শান্নপোৎ অমদি ৱার্লি পেন্তিংসু উৎকনি‍। মখোয়সি মীরোল মথং মথং থংথরকপা তেঞ্জিবল কলচরগী মচাকশিংনি‍। অদুগা আর্তকুম্না অতোপ্পা অমত্তনা পুনশিন্নবা ফীভম পুরক্তে‍।
ইন্দিয়া তুরিজম মুম্বাইগী মরমদা: ইন্দিয়া তুরিজম মুম্বাই অসি ভারত লৈঙাক্কী তুরিজম মন্ত্রালয়গী নোংচুফ অমসুং ময়ায়থংবা রিজনগী হেদ ওফিসনি অমদি নোংচুপ অমসুং ময়ায় থংবা রিজনদা ভারত লৈঙাক্কী তুরিজম য়োকখৎনবা প্রোগ্রাম অমসুং পোলিসীশিং স্তেত তুরিজম দিপার্তমেন্তশিং অমসুং স্তেকহোল্দরশিংগা লোয়ননা পায়খৎমিন্নবগী থবকশিং তৌই‍।