President's Secretariat
President of India to Visit Diu from December 25 to 28
24 DEC 2020 5:53PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, will visit Diu from December 25 to 28, 2020.
On December 25, 2020, the President will inaugurate the Jalandhar Circuit House in Diu.
On December 26, 2020, the President will inaugurate/lay the foundation stone for various developmental projects in Diu such as inauguration of first academic session of IIIT Vadodara-International Campus Diu; and Kamleshwar School, Ghoghla; laying of foundation stones for construction of a school at Saudwadi; improvement of 1.3 kilometre heritage walk-way on Diu City Wall; conservation and facade restoration of heritage precincts (Zampa and market precinct); upgradation of fruits and vegetable market at Fort Road; and development of integrated municipal solid waste management system for entire urban and rural areas of Diu district. On the same day, he will also inaugurate the INS Khukhri Memorial.
On December 27, 2020, the President will visit the Diu Fort to inaugurate the Light and Sound show.
The President will return New Delhi on December 28, 2020.

রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা দিয়ুদা দিসেম্বরগী ২৫দগীনা ২৮ ফাওবা চৎকদৌরি
24 DEC 2020 5:53PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা দিয়ুদা ২০২০গী দিসেম্বরগী ২৫দগীনা ২৮ ফাওবা চৎকদৌরি।
২০২০গী দিসেম্বরগী ২৫দা রাস্ত্রপতিনা দিয়ুদা জলনধর সর্কুইত হাউস শঙ্গাগনি।
২০২০গী দিসেম্বরগী ২৬তা রাস্ত্রপতিনা দিয়ুদা মখল কয়াগী দিবলপমেন্তেল প্রোজেক্তশিং শঙ্গাবা/উরেপ উয়ুং তমগনি হায়রিবা অসিদা আই.আই.আই.তি. বাদোদারা-ইন্তর্নেস্নেল কেম্পস দিয়ুগী অহানবা একাদেমিক সেসন ; অমসুং কাম্লেশ্বর স্কুল, ঘোঘ্লা শঙ্গাবা; সৌদ্বাদিদা স্কুল শাবগী উরেপ-উয়ুং তম্বা; দিয়ু সিতি ৱালগী কিলোমিতর ১.৩ শাংবা থায়নগী ওইবা লম্বী শেমগৎপা; থায়নগী ওইবা পোৎকী মনুং (জামপা অমসুং মার্কেৎ মনুং) কনবা অমসুং মমাংশিং শেমজিনবা; ফোর্ত লম্বীদা লৈরিবা উহৈশিং অমসুং মনা-মশিংগী মার্কেৎ শেমগৎপা; অমসুং দিয়ুগী দিস্ত্রীক্ততা লৈরিবা আর্বান অমসুং রুরেলগী ইন্তিগ্রেতেৎ ম্যুনিসিপাল সোলিদ ৱেস্ত মেনেজমেন্ত সিস্তেম শেমগৎপা অসিনি। হায়রিবা নুমিৎ অসিদা, মহাক্না আই.এন.এস. খুখ্রি মেমোরিএলশু শঙ্গাগনি।
২০২০গী দিসেম্বরগী ২৭তা রাস্ত্রপতিনা দিয়ু ফোর্ততা চৎতুনা লাইত অমসুং সাউন্দ সো শঙ্গাগনি।
রাস্ত্রপতিনা ২০২০গী দিসেম্বরগী ২৮দা নই দিল্লীদা হল্লক্নি।