Prime Minister's Office
PM visits Bharat Biotech facility in Hyderabad
28 NOV 2020 3:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister Narendra Modi visited Bharat Biotech facility at Hyderabad as part of his three city visit to personally review the vaccine development and manufacturing process for Covid.
Shri Modi tweeted "at the Bharat Biotech facility in Hyderabad, was briefed about their indigenous COVID-19 vaccine. Congratulated the scientists for their progress in the trials so far. Their team is closely working with ICMR to facilitate speedy progress."
The Prime Minister visited Zydus Biotech Park at Ahmedabad in the morning.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হাইদ্রবাদতা লৈবা ভারত বাইওতেক ফেসিলিতীদা চৎখ্রে
28 NOV 2020 3:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদিনা কোবিদকীদমক্তা ভেক্সিন পুথোকপা অমসুং শাবগী থৌওং অদু হকথেংননা য়েংশিন্নবা মহাক্কী সিতী অহুমগী খোংচৎ অদুগী শরুক অমা ওইনা হাইদ্রবাদতা লৈবা ভারত বায়োতেক ফেসিলিতীদা লাক্লমখি।
শ্রী মোদিনা ত্বীত তৌরকখি “হাইদ্রবাদতা ভারত বায়োতেক ফেসিলিতীদা লমদম অসিগী ওইবা মখোয়গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিন অদুগী মতাংদা খঙহল্লকখি। হৌজিক ফাওবগী ওইনা তৌখিবা চাংয়েংশিং অদু মখোয়গী প্রোগ্রেস অদুগীদমক্তা সাইন্তিস্তশিং অদবু থাগৎপা ফোংদোক্লমখি। মখোয়গী তীম অসিনা য়াম্না য়াংনা খুমাং চাউশিনবদা মতেং পাংনবা আই.সি.এম.আর.গা লোইননা য়াম্না নক্ননা থবক তৌরি। ”
প্রধান মন্ত্রীনা এহমদাবাদতা লৈবা জাইদস বায়োতেক পার্ক্তা অয়ুক্তা লাক্লমখি।