Ministry of Development of North-East Region
Constitution Day Celebration in MDoNER
26 NOV 2020 4:29PM by PIB Delhi
On the occasion of Constitution Day, all the officers and staff of Ministry of DoNER participated in the Preamble reading by the Hon’ble President of India Shri Ram NathKovind.
A webinar on the theme “Constitutional Safeguards with regard to Scheduled Tribes” was also organized on the occasion. Shri RavindraGarimella, Joint Secretary (Retd.),Lok Sabha Secretariatwas the Lead Speaker. All the officers from MDoNER and its Organization alsoparticipated in the Webinar. During the discussion Shri K. Moses Chalai, Secretary, NEC said that MDoNER is working towards focused development of all the deprived areas; deprived/neglected sections of society and emerging priority sectors in the North Eastern States.
Standees/posters/Infographics (shared by Ministry of Social Justice and Empowerment) on the fundamentals of Indian Constitution have also beendisplayed prominently in the premises of the MDoNER.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর মিনিস্ত্রিদা সম্বীধান নুমিৎ পাংথোকখ্রে
26 NOV 2020 4:29PM by PIB Imphal
সম্বীধান নুমিৎ পাংথোকপা ওইনা ভারতকী রাস্ত্রপতি শ্রী রাম নাথ কোবিন্দনা প্রিয়েম্বল পাবদা দোনর মিনিস্ত্রিগী ওফিসারশিং অমসুং স্তাফশিং শরুক য়াখ্রে।
থৌরম অদুদা “সেদুল ত্রাইবশিং সম্বীধান্না ঙাক-শেনবা’ হায়বা হিরমদা ৱেবিনার অমা পাংথোকখি। লোক সভাগী জোইন্ত সেক্রেতরি(পোথারবা) শ্রী রবিন্দ্র গরিমেল্লানা মরুওইবা ৱাঙাংলোয় ওইখি। ৱেবিনার অদুদা দোনর মিনিস্ত্রি অমসুং মসিগী লুপশিংগী ওফিসার পুম্নমক শরুক য়াখি। ৱেবিনার অদুদা এন.ই.সিগী সেক্রেতরি, শ্রী কে.মোসেস চালাইনা হায়খি শোৎথরবা মফমশিং অমসুং খুন্নাইনা মীরাইবীরবা কাংলুপশিং চাউখৎনবা অমসুং অৱাং-নোংপোক রাজ্যশিংগী মরুওইবা হিরমশিং চাউখৎনবা দোনর মিনিস্ত্রিনা থবক পায়খৎলে।
ভারত সম্বীধানগী মরুওইবশিং উৎপা স্তেন্দিশিং/পোস্তরশিং/ইনফোগ্রাফিক্সশিং(সোসিএল জজতিস্ত অমসুং ইমপ্বারমেন্ত মিনিস্ত্রিনা পুথোকপা) দোনর মিনিস্ত্রিগী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা থেৎখি।