Ministry of Home Affairs
National Flag to be flown at half mast in Delhi and Capitals of all States and Union Territories on October 9th on buildings where it is regularly flown as Mark of Respect to Union Minister for Consumer Affairs, Food and Public Distribution, Shri Ram Vilas Paswan, who has passed away
08 OCT 2020 11:44PM by PIB Delhi
The Government of India announces with profound sorrow the death of Shri Ram Vilas Paswan, Union Minister for Consumer Affairs, Food and Public Distribution, on October 8, 2020 in New Delhi.
As a mark of respect to the departed dignitary, it has been decided that the National Flag will be flown at half mast in Delhi and the Capitals of all States and Union Territories where it is regularly flown, on October 9, 2020 and on the day of the funeral, at the place where the funeral takes place. It has also been decided that a State Funeral will be accorded to the departed dignitary.
The date, time and venue of the funeral will be intimated later.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
লৈখিদ্রবা কঞ্জ্যুমর এফ্যার্স, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রিব্যুসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী রাম বিলাস পাসৱানবু ইকায় খু্মনবা উৎপা ওইনা জাতিগী ফিরাল হান্না চাং নাইনা পাইরমবা দিল্লী অমসুং স্তেত অমদি য়ুনিয়ন তেরিতরীশিংগী কোনুংশিংদা লৈবা বিল্দিংশিংদা ওক্তোবর ৯দা তঙ্খায় চিংথদুনা পাইগনি
08 OCT 2020 11:44PM by PIB Imphal
ভারত লৈঙাক্না নই দিল্লীদা ওক্তোবর ৮, ২০২০দা কঞ্জ্যুমর এফ্যার্স, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রিব্যুসনকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী রাম বিলাস পাসৱান্না লৈখিদববু অৱাবা ফোঙদোক্তুনা লাউথোকখ্রে‍।
লৈখিদ্রবা মীশক অসিবু ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা, ওক্তোবর ৯, ২০২০দা জাতিগী ফিরাল চাং নাইনা পাইবা দিল্লী অমসুং স্তেত অমদি য়ুনিয়ন তেরিতরীশিংগী কোনুংশিংদা লৈবা বিল্দিংশিংদা অমদি মহাক্কী অরোয়বা মথৌ মঙম পাঙথোকপা নুমিত্তা অরোয়বা মথৌ মঙম পাঙথোকফম মফমদা জাতিগী ফিরাল তঙ্খায় চিংথদুনা পায়ননবা ফিরেপ লৌখ্রে‍। লৈখিদ্রবা মীশক অদুগী লৈবাক্কী থাক্তা অরোয়বা মথৌ মঙম পাঙথোক্নবা ফিরেপসু লৌরে‍।
অরোয়বা মথৌ মঙম পাঙথোক্নবগী তাং, মতম অমসুং মফম কোন্না খঙহল্লক্কনি‍।