Ministry of Youth Affairs and Sports
SAI approves Coaching Camp for Core Olympic Probables; Opens Karni Singh Shooting Range for national squad shooters
64 additional shooters would be provided ammunition and target on Govt expense
01 OCT 2020 5:26PM by PIB Delhi
The Sports Authority of India has approved the request for training facilities at the Karni Singh Shooting Range for national squad shooters with effect from 05 Oct 2020. 64 additional shooters would be provided ammunition and target on Govt expense.
The SAI had already opened up the Dr Karni Singh Shooting Range (KSSR) in New Delhi for the NRAI core group as well as the developmental group and Khelo India shooters.
SAI also understands the requirement of a dedicated camp for shooters preparing for the Olympics and has principally agreed to the coaching camp for the NRAI core group who have been selected as Olympic probable.
However, considering the prevailing extraordinary circumstances of the COVID-19 pandemic, the details of the camp are being worked out in consultation with all the Stakeholders. In light of the present quarantine requirements of 7 days, especially when shooter/ support staff would be travelling from various part of the country, holding a short camp of 10 days for shotgun was not considered prudent. In addition, measures for implementing quarantine process for shooters accommodated at the hotel vis-à-vis the shooters travelling from homes residing in NCR are being worked out.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
এস.এ.আই.না ওলেম্পিক্সকী মরুওইনা খনগৎলবাশিং কোচিং কেম্পকীদমক অয়াবা পীখ্রে; নেস্নেল ইসক্বাদ শুতরগীদমক কার্নি সিংহগী শুতিং রেঞ্জ হাংদোকখ্রে
অতোপ্পা শুতর ৬৪ অমসু নোংমৈ মরু ফংনবা অমসুং মসি সরকারদা চাদিং তৌনবা পান্দম থম্লি
01 OCT 2020 5:26PM by PIB Imphal
স্পোর্ত ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়ানা কার্নি সিংহ শুতিং রেঞ্জবু নেস্নেল ইসক্বাদ শুতরগী ত্রেনিং মফম ওইনবা হায়জরকপদগী ২০২০গী ওক্তোবরগী ৫দগী অয়াবা পীখ্রে। অতোপ্পা শুতর ৬৪ অমসু নোংমৈ মরু ফংনবা অমসুং মসি সরকারদা চাদিং তৌনবা পান্দম থম্লি।
স্পোর্ত ওথোরিতি ওফ ইন্দিয়ানা হান্ননা নই দিল্লীদা লৈবা দাঃ কার্নি শুতিং রেঞ্জ (কে.এস.এস.আর.)বু এন.আর.এ.আই.কোর গ্রুপ লোয়ননা দিবলপমেন্তেল গ্রুপ অমসুং খেলো ইন্দিয়া শুতরগীদমক হাংদুনা লৈরবনি।
এস.এ.আই.না ওলেম্পিক্সকীদমক শেম-শারিবা শুতরশিংগীদক লৈরিবা কেম্প অসিগী অৱাৎ অপা খঙই হায়রি অমসুং ওলেম্পিক্সকীদক খনগৎলবাশিংবু কোচিং কেম্প অসি এন.আর.এ.আই.গীদমক য়ারে হায়রি।
অদুম ওইনমক, হৌজিক ওইরিবা কোবিদ-১৯ লায়চৎকী অহেনবা মওং অসিদা, কেম্প অসিদা তৌগদবা থবক থৌরম খুদিংমক থৌবুশিং অসিগা তান্নরগা তৌবা মথৌ তাই। হৌজিক ওইরিবা নুমিৎ ৭নি ক্বারিন্তিন তৌবা মথৌ তাবনা মরু ওইনা অতোপ্পা মফম কয়াদগী লাক্লিবা শুতর/সপোর্ত স্তাফ অসি সোৎগনগীদমক নুমিৎ ১০ অতেনবা কেম্প অসি য়াম্না শাংবা নত্তে। মখা তারকপদা শুতরগীদমক ক্বারিন্তিন তৌনবা হোতেলদা লৈননবগী থৌরাং লৌখৎলে এন.সি.আর.দা য়ুম লৈরিবাশিংগীসু শিনবা লোইরে।