Ministry of New and Renewable Energy
IREDA opens branch office in Mumbai
The branch to provide the easy access and services to the company’s borrowers and stakeholders in the region.
26 SEP 2020 4:06PM by PIB Delhi
Indian Renewable Energy Development Agency Ltd. (IREDA) has opened its third branch office in the country in Mumbai for facilitation of its customer, borrowers and other stakeholders. The Agency, a Mini Ratna (Category– I) Government of India Enterprise under the administrative control of Ministry of New and Renewable Energy (MNRE) already has two branch offices in Chennai and Hyderabad.
Shri Pradip Kumar Das, CMD, IREDA opened the new office of the company in Andheri East, Mumbai today in the presence of Shri Chintan Shah, Director (Technical), borrowers and other senior officials. Speaking on the occasion, CMD said, “Mumbai branch is an important step towards realizing the company’s vision for expansion of business. It will provide the easy access and services to the company’s borrowers and stakeholders in the region.”
CMD said, “Mumbai being the financial capital and with a large concentration of IREDA’s business nearby, the opening of the branch was a long felt need. In the time of the COVID-19 pandemic, this step will be especially helpful to all concerned.” Shri Das said, the company will consider opening of branch offices in other parts of country as per potential of business. He underlined that the current drive of the company for decentralization is part of its commitment to ease of doing business, an agenda set out by the Government.
About IREDA
IREDA is a Public Limited Government Company established as a Non-Banking Financial Institution in 1987 engaged in promoting, developing and extending financial assistance for setting up projects relating to new and renewable sources of energy and energy efficiency/conservation with the motto: “ENERGY FOR EVER”. IREDA’s corporate and registered office housed in New Delhi.

ন্যু অমসুং রিন্যুএবল মন্ত্রালয়
মুম্বাইদা আই.আর.ই.দি.এ.গী ব্রাঞ্চ হাংখ্রে
ব্রাঞ্চ অসিনা লমদম অসিগী বোরোৱর অমসুং স্তেকহোল্দরশিংদা থবক থৌরমশিং লায়না পাঙথোকপা য়াহনগনি
26 SEP 2020 4:06PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন রিন্যুৱেবল ইনর্জী দিবেলপমেন্ত এজেন্সী লিমিতেদ (আই.আর.ই.দি.এ.)না লৈবাক অসিদা মখোয়গী অহুমশুবা ব্রাঞ্চ ওফিস অমা বোরোৱর অমসুং স্তেকহোল্দরশিংদা থবক থৌরমশিং লায়না পাঙথোকপা য়াহন্নবা মুম্বাইদা হাংদোকখ্রে। মিনি রতনা (কেতেগোরী-১), ন্যু অমসুং রিন্যুৱেবল ইনর্জী (এম.এন.আর.ই.গী মখাদা লৈবা ভারত সরকারগী ইন্তর্প্রাইজ অমা ওইরিবা এজেন্সী অসিগী ব্রাঞ্চ অনী চেন্নৈ অমসুং হায়দেরবাদতা লৈখ্রে।
শ্রী প্রদীপ কুমার দাস, সি.এম.দি., আই.আর.ই.দি.এ.না মুম্বাইগী অন্ধেরী ইস্ততা কম্পেনী অসিগী অনৌবা ওফিস ঙসি অমা শ্রী চিন্তন শাহ, দিরেক্তর (তেক্নিকেল), বোরোৱর অমসুং অতোপ্পা সেনিয়র ওফিসিএলশিং য়াওনা হাংখি। থৌরম অদুদা ৱা ঙাংলদুনা সি.এম.দি.না হায়খি, "মুম্বাই ব্রাঞ্চ অসি কম্পেনী অসিগী থবক পাকথোক চাউথোকহনবগী পান্দম অদু মংফাওননবা হোৎনবদা অচৌবা থৌদাং লৌগনি। মসিনা লমদম অসিগী বোরোৱর অমসুং স্তেকহোল্দরশিংদা থবক থৌরমশিং লায়না পাঙথোকপা য়াহনগনি।"
সি.এম.দি.না হায়খি, "মুম্বাই অসি শেলথুমগী ময়োল ওইবা অমসুং আই.আর.ই.দি.এ.গী থবক্কী নক্নবা ওইবনা অনৌবা ব্রাঞ্চ অমা হাংদোকপা হায়বসি মতম কুইরবগী মমাংদগী ফাওরকখ্রবনি। কোবিদ-১৯ লাইচৎকী মনুং অসিদা, খোংথাং অসিনা মরী লৈনবা খুদিংমক্তা খুদোংচাহনগনি।" শ্রী দাসনা হায়খি মদুদি কম্পেনী অসিনা লৈবাক অসিগী লল্লোন ইতীক্কী মফম ওইবা লমশিংদা ব্রাঞ্চ হাংদোক্নবা হোৎনরি। মহাক্না কম্পেনী অসিনা দিসেন্ত্রেলাইজ তৌনবা হোৎনরিবা অসি থবক তৌবদা লাইহন্নবা, সরকারনা হোৎনরিবা অসি ফংনবনি।
আই.আর.ই.দি.এ.গী মরমদা
আই.আর.ই.দি.এ. হায়বসি ১৯৮৭দা নোন বেঙ্কিং ফাইনান্সিএল ইন্সতিত্যুসন ওইনা ন্যু অমসুং রিন্যুএবল সোর্স ওব ইনর্জী অমসুং ইনর্জী ইফিসিএনসি/কঞ্জর্বেসনগী "ইনর্জী ফোরএবর" হায়বা মোতো অসিদা শেমগৎনবা, চাউখৎনবা অমসুং শেলগী মতেং পীনবা হাংদোকখিবা পব্লিক লিমিতেদ গবর্ন্মেন্ত কম্পেনী অমনি। আই.আর.ই.দি.এ.গী কোর্পোরেৎ অমসুং রেজিস্তর্দ ওফিস অসি নৈ দিল্লীদা লৈ।