প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সন্ত নিরঞ্জন দাস জীগা উনখ্রে
17 JUL 2026 10:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি জলন্ধরদা সন্ত নীরঞ্জন দাস জীগা উনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি সন্ত নীরঞ্জন দাস জীনা স্পিরিচুৱল এৱেয়রনেস অমসুং খুন্নাইগী য়াইফ-থৌরাংগীদমক লৌরিবা থৌদাং অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
জলন্ধরদা, সন্ত নিরঞ্জন দাসজীগা উনবগী খুদোংচাবা ফংজখি। মহাক্কী স্পিরিচুৱল এৱেয়রনেস অমসুং খুন্নাইগী য়াইফ-থৌরাংগীদমক লৌরিবা থৌদাং অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Sant Niranjan Dass Ji
17 JUL 2026 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, met Sant Niranjan Dass Ji in Jalandhar, today. Shri Modi remarked that Sant Niranjan Dass Ji's contribution to spiritual awareness and social welfare is deeply inspiring.
The Prime Minister posted on X:
In Jalandhar, had the privilege of meeting Sant Niranjan Dass Ji. His contribution to spiritual awareness and social welfare is deeply inspiring.