প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সমাজৰ দুৰ্বল শ্ৰেণীসমূহক সামৰি লোৱা কল্যাণমূলক আঁচনিসমূহৰ ওপৰত আলোকপাত কৰা সাংবাদিক আৰু লেখক শ্ৰী অজয় সিঙৰ এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 JUN 2026 10:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সাংবাদিক তথা লেখক শ্ৰী অজয় সিঙৰ এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰৱন্ধটোত প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক একেৰাহে ভাৰতৰ দীৰ্ঘতম কালৰ বাবে কাৰ্যনিৰ্বাহ কৰা গণতান্ত্ৰিকভাৱে নিৰ্বাচিত প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে পৰিগণিত হোৱা বাবে প্ৰশংসা কৰে। ইয়াত সমাজৰ দুৰ্বল শ্ৰেণীসমূহক সামৰি লোৱা আৰু জনসাধাৰণৰ আটাইতকৈ গুৰুত্বপূৰ্ণ উদ্বেগবোৰ সমাধান কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ সমাজ কল্যাণমূলক আঁচনিসমূহক প্ৰশংসা কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"ভাৰতৰ দীৰ্ঘতম কালৰ বাবে একেৰাহে গণতান্ত্রিকভাৱে নিৰ্বাচিত প্ৰধানমন্ত্ৰী হোৱাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi প্ৰশংসা কৰি শ্ৰী অজয় সিঙৰ প্ৰৱন্ধটোত উল্লেখ কৰা হৈছে যে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে ভাৰতৰ প্ৰতিভাৰ প্ৰতীক আৰু দেশৰ ৰাজনৈতিক মানসিকতা সলনি কৰিছে।তেওঁ সমাজৰ দুৰ্বল শ্ৰেণীসমূহক সামৰি লোৱা আৰু জনসাধাৰণৰ আটাইতকৈ গুৰুত্বপূৰ্ণ উদ্বেগবোৰ সমাধান কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ সমাজ কল্যাণমূলক আঁচনিসমূহক প্ৰশংসা কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by journalist and author Shri Ajay Singh, highlighting social welfare schemes covering vulnerable sections of society
10 JUN 2026 10:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by journalist and author, Shri Ajay Singh.
The article lauds PM Narendra Modi for becoming India's longest-serving democratically elected PM in consecutive terms. It praises PM Modi’s social welfare schemes for covering vulnerable sections of society and addressing people’s most pressing concerns.
The Prime Minister posted on X:
“Lauding PM @narendramodi for becoming India's longest-serving democratically elected PM in consecutive terms, the article by Shri Ajay Singh notes that PM Modi symbolises the genius of India and has altered the country's political mindset. He praises PM Modi’s social welfare schemes for covering vulnerable sections of society and addressing people’s most pressing concerns.”