Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by journalist and author Shri Ajay Singh, highlighting social welfare schemes covering vulnerable sections of society
10 JUN 2026 10:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by journalist and author, Shri Ajay Singh.
The article lauds PM Narendra Modi for becoming India's longest-serving democratically elected PM in consecutive terms. It praises PM Modi’s social welfare schemes for covering vulnerable sections of society and addressing people’s most pressing concerns.
The Prime Minister posted on X:
“Lauding PM @narendramodi for becoming India's longest-serving democratically elected PM in consecutive terms, the article by Shri Ajay Singh notes that PM Modi symbolises the genius of India and has altered the country's political mindset. He praises PM Modi’s social welfare schemes for covering vulnerable sections of society and addressing people’s most pressing concerns.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମାଜର ଦୁର୍ବଳ ବର୍ଗଙ୍କୁ ପରିସରଭୁକ୍ତ କରୁଥିବା ସାମାଜିକ କଲ୍ୟାଣ ଯୋଜନା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସାମ୍ବାଦିକ ଏବଂ ଲେଖକ ଶ୍ରୀ ଅଜୟ ସିଂହଙ୍କ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି
10 JUN 2026 10:32PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସାମ୍ବାଦିକ ଏବଂ ଲେଖକ ଶ୍ରୀ ଅଜୟ ସିଂହଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି।
ଏହି ଲେଖାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଲଗାତାର ଭାବରେ ଭାରତର ସବୁଠାରୁ ଦୀର୍ଘ ସମୟ ଧରି ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ଭାବରେ ନିର୍ବାଚିତ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ହେବାକୁ ନେଇ ପ୍ରଶଂସା କରାଯାଇଛି। ଏଥିରେ ସମାଜର ଦୁର୍ବଳ ବର୍ଗକୁ ପରିସରଭୁକ୍ତ କରିବା ଏବଂ ଲୋକଙ୍କ ସବୁଠାରୁ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସମସ୍ୟାକୁ ସମାଧାନ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀଙ୍କ ସାମାଜିକ କଲ୍ୟାଣ ଯୋଜନାର ପ୍ରଶଂସା କରାଯାଇଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
"ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଲଗାତାର ଭାବରେ ଭାରତର ସବୁଠାରୁ ଦୀର୍ଘ ସମୟ ଧରି ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ଭାବରେ ନିର୍ବାଚିତ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ହେବାର ପ୍ରଶଂସା କରି, ଶ୍ରୀ ଅଜୟ ସିଂହଙ୍କ ଲେଖାରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରାଯାଇଛି ଯେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ଭାରତର ପ୍ରତିଭାର ପ୍ରତୀକ ଏବଂ ଦେଶର ରାଜନୈତିକ ମାନସିକତାକୁ ପରିବର୍ତ୍ତନ କରିଛନ୍ତି। ସେ ସମାଜର ଦୁର୍ବଳ ବର୍ଗକୁ ପରିସରଭୁକ୍ତ କରିବା ଏବଂ ଲୋକଙ୍କ ସବୁଠାରୁ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ସମସ୍ୟାକୁ ସମାଧାନ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀଙ୍କ ସାମାଜିକ କଲ୍ୟାଣ ଯୋଜନାର ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି।"