Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article by journalist and author Shri Ajay Singh, highlighting social welfare schemes covering vulnerable sections of society
10 JUN 2026 10:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by journalist and author, Shri Ajay Singh.
The article lauds PM Narendra Modi for becoming India's longest-serving democratically elected PM in consecutive terms. It praises PM Modi’s social welfare schemes for covering vulnerable sections of society and addressing people’s most pressing concerns.
The Prime Minister posted on X:
“Lauding PM @narendramodi for becoming India's longest-serving democratically elected PM in consecutive terms, the article by Shri Ajay Singh notes that PM Modi symbolises the genius of India and has altered the country's political mindset. He praises PM Modi’s social welfare schemes for covering vulnerable sections of society and addressing people’s most pressing concerns.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জর্নেলিস্ত অমসুং অইবা শ্রী অজয় সিংহনা ইবা, খুন্নাইগী খ্বায়দগী শোত্থরবা কাংলুপশিংগীদমক শেম্বা সোসিএল ৱেলফেয়র স্কীমশিংগী মতাংদা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি
10 JUN 2026 10:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জর্নেলিস্ত অমসুং অইবা, শ্রী অজয় সিংহনা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি।
আর্তিকল অসিনা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীবু তর্ম থংন-থংননা ভারতকী খ্বায়দগী শাংনা মীয়াম্না খনবা প্রধান মন্ত্রী ওইবগীদমক থাগৎলি। মসিনা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী সোসিএল ৱেলফেয়র স্কীমশিংনা খুন্নাইগী খ্বায়দগী শোত্থরবা কাংলুপশিংদা কান্নবা পীবগা লোয়ননা মীয়ামগী খ্বায়দগী খুদোংচাদবা অৱাবশিং কোকহনবগীদমক থাগৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখি:
“পি.এম. @narendramodi বু তর্ম থংন-থংননা ভারতকী খ্বায়দগী শাংনা মীয়াম্না খনবা প্রধান মন্ত্রী ওইবগীদমক থাগৎলদুনা, শ্রী অজয় সিংহনা ইবা আর্তিকল অসিনা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা ভারতকী অফবা মতিক ময়াইশিংগী মশক ওইরি অমসুং লৈবাক অসিগী রাজনিতীগী ৱাখল্লোন হোংদোকহল্লি হায়না ফোঙদোক্লি। মহাক্না প্রধান মন্ত্রী মোদীগী সোসিএল ৱেলফেয়র স্কীমশিংনা খুন্নাইগী খ্বায়দগী শোত্থরবা কাংলুপশিংদা কান্নবা পীবগা লোয়ননা মীয়ামগী খ্বায়দগী খুদোংচাদবা অৱাবশিং কোকহনবগীদমক থাগৎলি।”