Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in a fire incident in Malviya Nagar, Delhi
PM announces ex-gratia from PMNRF
03 JUN 2026 1:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today described the loss of lives due to a fire incident in Malviya Nagar, Delhi, as tragic. He extended his heartfelt condolences to those who have lost their loved ones and wished a speedy recovery to the injured. He noted that authorities are providing all possible assistance to those affected.
The Prime Minister has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister’s National Relief Fund (PMNRF) for the next of kin of each deceased. Shri Modi also stated that Rs. 50,000 would be provided to those who sustained injuries in the incident.
The Prime Minister posted on X:
"The loss of lives due to a fire incident in Malviya Nagar, Delhi is tragic. My condolences to those who have lost their loved ones. Wishing a speedy recovery to the injured. Authorities are providing all possible assistance to those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিল্লীগী মালভিয়া নগরদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
03 JUN 2026 1:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দিল্লীগী মালভিয়া নগরদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্কী থৌদোক্না মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা থৌদোক অমনি হায়না ফোংদোকখ্রে। মহাক্না ইমুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা থম্মোয় শেংনা অৱাবা ফোংদোকখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না থৌনিখি। মহাক্না হায়খি মদুদি ওথোরিতীশিংনা শোকহল্লবা মীওইশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পীরি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা প্রাইম মিনিস্তর নেস্নেল রিলিফ ফন্দ (পি.এম.এন.আর.এফ.) দগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংখ্রবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি:
“দিল্লীগী মালভিয়া নগরদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্না মরম ওইদুনা পুন্সি মাংখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা থৌদোক অমনি। মখোয়গী ইমুংগী মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা ঐহাক্না নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। ওথোরিতীশিংনা শোকহল্লবা মীওইশিংদা পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পীরি।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”