କେନ୍ଦ୍ରୀୟ ଲୋକ ସେବା ଆୟୋଗ
ଭାରତ ସରକାରଙ୍କ ବିଭିନ୍ନ ପଦବୀରେ ସିଧାସଳଖ ନିଯୁକ୍ତି
10 APR 2026 6:10PM by PIB Bhubaneswar
ୟୁ.ପି.ଏସ.ସି (UPSC) ପକ୍ଷରୁ ସଂସ୍କୃତି ମନ୍ତ୍ରାଳୟ ଅଧୀନରେ ଥିବା ଭାରତୀୟ ମାନବ ବିଜ୍ଞାନ ସର୍ଭେରେ ସହାୟକ କିପର ପଦବୀ ପାଇଁ ୦୧ଟି ପଦବୀ, ପ୍ରତିରକ୍ଷା ମନ୍ତ୍ରାଳୟ ଅଧୀନରେ ଥିବା DRDOରେ ସିନିୟର ଷ୍ଟୋର ଅଫିସର ଗ୍ରେଡ୍-II ପାଇଁ ୦୭ଟି ପଦବୀ ଏବଂ ମତ୍ସ୍ୟପାଳନ, ପଶୁପାଳନ ଓ ଦୁଗ୍ଧ ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟର ପଶୁପାଳନ ଏବଂ ଦୁଗ୍ଧ ବିଭାଗରେ ପଶୁପାଳନ ଅଧିକାରୀ ପଦବୀ ପାଇଁ ୦୮ଟି ଖାଲି ପଦବୀ ନିମନ୍ତେ ନିଯୁକ୍ତି ପାଇଁ ଯୋଗ୍ୟ ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କଠାରୁ ଆବେଦନ ଆମନ୍ତ୍ରଣ କରୁଛି।
୨. ପ୍ରାର୍ଥୀଙ୍କ ପାଇଁ ନିର୍ଦ୍ଦେଶାବଳୀ ସହିତ ବିସ୍ତୃତ ବିଜ୍ଞାପନ ସଂଖ୍ୟା ୦୨/୨୦୨୬ କମିଶନର ୱେବସାଇଟ୍ https://upsc.gov.in ରେ ଅପଲୋଡ୍ କରାଯାଇଛି। ଆଗ୍ରହୀ ପ୍ରାର୍ଥୀମାନେ ୧୧ ଏପ୍ରିଲ, ୨୦୨୬ ରୁ ମଇ, ୨୦୨୬ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଅନଲାଇନ୍ ନିଯୁକ୍ତି ଆବେଦନ ପୋର୍ଟାଲ୍ https://upsconline.nic.in/ora/ ମାଧ୍ୟମରେ ଆବେଦନ କରିପାରିବେ।
୩. ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କୁ ଏଥିରେ ଉଲ୍ଲେଖ କରାଯାଇଥିବା ବିସ୍ତୃତ ନିର୍ଦ୍ଦେଶାବଳୀ ପାଳନ କରିବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରାଯାଇଛି।
sws

UPSC
Direct Recruitment to various posts in Government of India
10 APR 2026 6:10PM by PIB Delhi
UPSC invites applications from eligible candidates for recruitment to the 01 vacancy for the post of Assistant Keeper in Anthropological Survey of India, Ministry of Culture, 07 vacancies for the posts of Senior Store Officer Grade-II in Defence Research & Development Organisation (DRDO), Ministry Of Defence and 08 vacancies for the post of Livestock Officer in Department of Animal Husbandry and Dairying, Ministry of Fisheries, Animal Husbandry and Dairying.
2. The detailed Advertisement No. 02/2026, along-with instructions to the candidates has been uploaded on the Commission’s website https://upsc.gov.in. Interested candidates can apply through the Online Recruitment Application portal https://upsconline.nic.in/ora/ from 11th April, 2026 to 01st May, 2026.
3. Candidates are requested to follow the detailed instructions mentioned therein.