প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রুমেন রাদেবপু বুলগেরিয়াগী পার্লিয়ামেন্তকী মীখলদা মায় পাকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
21 APR 2026 10:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী রুমেন রাদেব অমসুং মহাক্কী পার্তী প্রোগ্রেসিব বুলগেরিয়াবু, বুলগেরিয়াগী হন্দক্তা লোইশিনখিবা পার্লিয়ামেন্তকী মীখলদা মায় পাকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। ভারত অমসুং বুলগেরিয়াগী মরক্তা লৈরিবা মরুপ-মপাং ওইবা অমসুং মল্তি-ফেসেতেদ ওইবা মরীশিং অদু মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লোয়ননা লমদম অসিদা ঐখোয়গী পাক-শন্না তেংবাং পীনবগীদমক্তা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐহাক্না থাজবা থম্লি।” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“শ্রী রুমেন রাদেব অমসুং মহাক্কী পার্তী প্রোগ্রেসিব বুলগেরিয়াবু বুলগেরিয়াগী হন্দক্তা লোইশিনখিবা পার্লিয়ামেন্তকী মীখলদা মায় পাকখিবগীদমক থমোই শেংনা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি ।
ভারত অমসুং বুলগেরিয়াগী মরক্তা লৈনরিবা মরুপ-মপাং ওইবা অমসুং মল্তি-ফেসেতেদ ওইবা মরীশিং অদু মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লোয়ননা লমদম অসিদা ঐখোয়গী হেন্না পাক-চাওবা কোওপরেসন অসি হেন্না চেৎশিলহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা ঐহাক্না থাজবা থম্লি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Mr. Rumen Radev for victory in the parliamentary elections of Bulgaria
21 APR 2026 10:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mr. Rumen Radev and his party Progressive Bulgaria, for their victory in the recently concluded parliamentary elections of Bulgaria."I look forward to working together to further strengthen the friendly and multifaceted ties between India and Bulgaria, as well as our broader cooperation in the region", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Heartiest congratulations to Mr. Rumen Radev and his party Progressive Bulgaria, for their victory in the recently concluded parliamentary elections of Bulgaria.
I look forward to working together to further strengthen the friendly and multifaceted ties between India and Bulgaria, as well as our broader cooperation in the region."