Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Tarique Rahman on Bangladesh election victory; reaffirms India’s commitment to bilateral ties
13 FEB 2026 4:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, spoke with Tarique Rahman and congratulated him on the remarkable victory in the Bangladesh elections.
During the conversation, the Prime Minister conveyed his best wishes and support to Mr. Rahman in his endeavour to fulfil the aspirations of the people of Bangladesh.
Highlighting the close and friendly relations between the two nations, the Prime Minister noted that India and Bangladesh are close neighbours bound by deep-rooted historical and cultural ties. He reaffirmed India’s continued commitment to the peace, progress and prosperity of both countries and their peoples.
The Prime Minister posted on X;
“Delighted to speak with Mr. Tarique Rahman. I congratulated him on the remarkable victory in the Bangladesh elections.
I conveyed my best wishes and support in his endeavour to fulfil the aspirations of the people of Bangladesh.
As two close neighbours with deep-rooted historical and cultural ties, I reaffirmed India’s continued commitment to the peace, progress, and prosperity of both our peoples.
@trahmanbnp”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বঙ্গলাদেশকি মীখলদা মায় পাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী তারিক রহমনবু নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে; নাকল অনিগী মরিদা ভারতকি ৱাশক অদু অমুক হন্না চেৎশিলহল্লে
13 FEB 2026 4:40PM by PIB Imphal
বঙ্গলাদেশকি মীখলদা মায় পাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী তারিক রহমনবু নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে; নাকল অনিগী মরিদা ভারতকি ৱাশক অদু অমুক হন্না চেৎশিলহল্লে
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা তারিকে রহমানগা ৱারি শানখি অমসুং বঙ্গলাদেশকি মীখলদা শিংথানিংঙাই ওইবা মায় পাকপা অদুগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখি।
ৱারি শানবা অদুদা প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রহমন্দা মহাক্কী য়াইফ-পাওজেল পীখি অমসুং বঙ্গলাদেশকি মীয়ামগী অপাম্বা অদু মপূঙ ফাহন্নবা হোৎনবদা মতেং পাংখি।
জাতি অনিগী মরকতা লৈরিবা নক্নবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবগী মরি অদু ফোঙদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রীনা নোৎ তৌখি মদুদি ভারত অমসুং বঙ্গলাদেশ অশি অচেৎপা য়ুমলোন্নবশিং, মখোয় অসি য়াম্না লুবা পুৱারি অমসুং নাৎ-চৎনবীগা মরিশিংনা থল্লবা য়ুমলোননবশিংনি। মহাকনা লৈবাক অনিমক অমসুং মখোয়গী মীয়ামগী শান্তি, প্রোগ্রেশ অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা ভারতনা মখা তানা ৱাশক অদু অমুক হন্না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিবদাঃ
“শ্রী তারিক রহমনগা ৱারি শানবদা নুংঙাইবা ফাওই, বঙ্গলাদেশকি মীখলদা শিংথানিংঙাই ওইনা মায় পাকপা অদুগীদমক ঐহাকনা মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি।
বঙ্গলাদেশকি মীয়ামগী মঙলান মংফাওনহন্নবা হোৎনরিবা অসিদা ঐহাক্কী য়াইফ-পাওজেল অমসুং শৌগৎপা ফোঙদোকচখি।
অচেৎপা পুৱারী অমসুং নাৎ-চৎনবীগা মরি লৈনবা নক্নবা য়ুমলোন্নবশিং অনি ওইনা ঐহাকনা ঐখোয়গী মীয়াম অনিমক্কী শান্তি, প্রোগ্রেশ, অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা ভারতকি মখা তানা ৱাশক অদু অমুক হন্না চেৎশিলহল্লে। @trahmanbnp”দা থাবিরকউ।