প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ মুখ্য ন্যায়াধীশ হিচাপে ন্যায়ধীশ সূৰ্য কান্তৰ শপত গ্ৰহণ অনুষ্ঠানত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অংশগ্ৰহণ
24 NOV 2025 11:28AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতৰ মুখ্য ন্যায়াধীশ হিচাপে ন্যায়াধীশ সূৰ্য কান্তৰ শপত গ্ৰহণ অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কৈছে:
ভাৰতৰ মুখ্য ন্যায়াধীশ হিচাপে ন্যায়াধীশ সূৰ্য কান্তৰ শপত গ্ৰহণ অনুষ্ঠানত অংশগ্ৰহণ কৰিলো। তেওঁৰ আগন্তুক কাৰ্যকালৰ বাবে আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনালোঁ।

Prime Minister's Office
Prime Minister attends the oath taking ceremony of Justice Surya Kant as the Chief Justice of India
24 NOV 2025 11:28AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today attended the oath taking ceremony of Justice Surya Kant as the Chief Justice of India.
In a post on X, Shri Modi said:
“Attended the oath taking ceremony of Justice Surya Kant as the Chief Justice of India. Best wishes to him for his tenure ahead.”