প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজস্থানগী জয়পুরদা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না PMNRFদগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
03 NOV 2025 5:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজস্থানগী জয়পুরদা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়নসু য়াইফ-মঙ্গোল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা PMNRFতগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি অমসুং অশোকপা মীওইশিংদনা লুপা 50,000 পীরগনি হায়না লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা Xতা পোস্ত তৌখি;
রাজস্থানগী জয়পুরদা থোকখিবা খুদোংথীবা থৌদোক অমদা মী কয়া লৈখিদবা অদু থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা ঐহাক্না থৌনিজরি।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা 50,000গী তেংবাং পীরগনি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to a mishap in Jaipur, Rajasthan
PM announces ex-gratia from PMNRF
03 NOV 2025 5:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Jaipur, Rajasthan. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Pained by the loss of lives due to a mishap in Jaipur, Rajasthan. My thoughts are with those who have lost their near and dear ones. I pray that the injured recover soon.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”