প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিমাচল প্রদেশকী বিলাসপুরগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ. তগী ক্ষেতিপুরোন লাওথোকখ্রে
07 OCT 2025 9:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিমাচল প্রদেশকী বিলাসপুরগী খুদোংথিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।শ্রী মোদীনা খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংখ্রবশিংদা থুনা ফগৎনবা য়াইফ-পাওজেলসু পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদ্রবশিংগা খ্বাইদগী নক্নবা মরি-মতাশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ. তগী মীওই অমমমগী ওইনা লুপা লাখ 2 অদুগা অশোক-অপন নংবশিংদা লুপা 50,000 গী ক্ষেতিপুরোন পীনবা লাওথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখি:
“হিমাচল প্রদেশকী বিলাসপুরগী খুদোংথিবা থৌদোক্না মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা নুংঙাইতবা ফাওই। ঐহাক্কী থম্মোয়না লৈখিদ্রবশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। শোক্লবা মীওইশিং থুনা ফগৎনবা য়াইফ-পাওজেল পীজরি। লৈখিদ্রবশিংগা খ্বাইদগী নক্নবা মরি-মতাশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ. তগী মীওই অমমমগী ওইনা লুপা লাখ 2 অদুগা অশোক-অপন নংবশিংদা লুপা 50,000 গী ক্ষেতিপুরোন পীরগনিঃ PM @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to a mishap in Bilaspur, Himachal Pradesh
Announces ex-gratia from PMNRF
07 OCT 2025 9:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Bilaspur, Himachal Pradesh. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Saddened by the loss of lives due to a mishap in Bilaspur, Himachal Pradesh. My thoughts are with the affected people and their families during this difficult time. Praying for the speedy recovery of the injured.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”