Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Dr. APJ Abdul Kalam on his death anniversary
27 JUL 2025 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to former President, Dr. APJ Abdul Kalam on his death anniversary, today. Shri Modi said that Dr. APJ Abdul Kalam is remembered as an inspiring visionary, outstanding scientist, mentor and a great patriot.
The Prime Minister in post on X said:
"On his death anniversary, paying homage to our beloved former President, Dr. APJ Abdul Kalam. He is remembered as an inspiring visionary, outstanding scientist, mentor and a great patriot. His dedication to our nation was exemplary. His thoughts motivate the youth of India to contribute towards building a developed and strong India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দা. এ.পি.জে. অব্দুল কলামবু মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
27 JUL 2025 9:43AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি হান্নগী রাস্ত্রপতি, দা. এ.পি.জে. অব্দুল কলামদা মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি দা. এ.পি.জে. অব্দুল কলাম অসি ইথিল পীরিবা মীৎয়েং শানবা মীওই, ফীদম্নফম ওইরবা সাইন্তিস্ত, মেন্তর অমসুং মরৈবাক নুংশিবা মীশক অমা ওইনা নীংশিংনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌরদুনা হায়:
"মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ঐখোয়গী নুংশিরবা হান্নগী রাস্ত্রপতি, দা. এ.পি.জে. অব্দুল কলামদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি ইথিল পীরিবা মীৎয়েং শানবা মীওই, ফীদম্নফম ওইরবা সাইন্তিস্ত, মেন্তর অমসুং মরৈবাক নুংশিবা মীশক অমা ওইনা নীংশিংনরি। মহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক কত্থোকখিবা অসি শীংথানীংঙাই ওই। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা ভারতকী নহারোলদা চাউখৎপা অমসুং মপাঙ্গল কনবা ভারত অমা শেমগৎনবা মাইকৈদা শরুক তম্নবা ইথিল পীখি।"