প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তর তোনি নাদিরনা ভারতকী নাৎ অমসুং অধ্যাতিক নিংথিনা খঙবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
15 FEB 2025 5:56PM by PIB Imphal
ভারতকী নাৎ অমসুং অধ্যাতিক নিংথিনা খঙবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর তোনি নাদির থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি;
“ নুমিৎ খরনিগী মমাঙদা, ঐনা দোক্তর তোনি নাদিরগা ৱারি শানখ্রে। ভারতকী নাৎ অমসুং অধ্যাতিক্কী মরমদা মহাক্কী লৌশিং অমসুং পামজবা অসি তশেংনা থাগৎনিঙাইনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister praises Dr. Tony Nader’s profound understanding of Indian Culture and Spirituality
15 FEB 2025 5:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi lauded Dr. Tony Nader for his deep knowledge and passion for Indian culture and spirituality.
In a post on X, PM Modi said;
“A few days ago, I had a very good interaction with Dr. Tony Nader. His knowledge and passion for Indian culture and spirituality are indeed commendable.”