Prime Minister's Office
Our strides in the toy manufacturing sector have boosted our quest for Aatmanirbharta and popularised traditions and enterprise: Prime Minister
20 JAN 2025 2:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted that the Government’s strides in the toy manufacturing sector have boosted our quest for Aatmanirbharta and popularised traditions and enterprise.
Responding to a post by Mann Ki Baat Updates handle on X, he wrote:
“It was during one of the #MannKiBaat episodes that we had talked about boosting toy manufacturing and powered by collective efforts across India, we’ve covered a lot of ground in that.
Our strides in the sector have boosted our quest for Aatmanirbharta and popularised traditions and enterprise.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শান্নপোৎশিং শাবগী লমদা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিং অসিনা অত্মানির্ভরতাগীদমক ঐখোয়না হোৎনবা হেনগৎহল্লে অমসুং চৎনবীশিং অমসুং শেন তান্নবা থবকশিং পাম্নরে: প্রধান মন্ত্রী
20 JAN 2025 2:08PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি শান্নপোৎশিং শাবগী লমদা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং অসিনা অত্মানির্ভরতাগীদমক ঐখোয়না হোৎনবা হেনগৎহল্লে অমসুং চৎনবীশিং অমসুং শেন তান্নবা থবকশিং পাম্নরে।
মন কি বাত অপদেতস হেন্দলগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“#MannKiBaat গী তাঙ্ককশিংগী মনুংদা শান্নপোৎ শাবা হেনগৎহন্নবা অমসুং ভারত শীনবা থুংনা পায়খৎলিবা অপুনবা থবকশিংনা পীরিবা থৌনাগী মতাংদা ঐখোয় খন্নখ্রে, হিরম অদুদা ঐখোয় থবক কয়া পায়খৎলে।
হিরম অসিদা ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিংনা অত্মানির্ভরতাগীদমক ঐখোয়না হোৎনবা হেনগৎহল্লে অমসুং চৎনবীশিং অমসুং শেন তান্নবা থবকশিং পাম্নরে”।