প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নমো ভারত ত্রেন্দা মহৈরোয়শিং অমসুং ত্রেন লোকো পাইলোতশিংগা ৱারি শানখ্রে
ঐগী নহা ওইরিবা মরুপশিংগী অঙকপা হৈথোই-শিংথোইবনা ঐ অনৌবা থৌনানা থল্লে: প্রধান মন্ত্রী
05 JAN 2025 8:48PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাহিবাবাদ আর.আর.তি.এস স্তেসন্দগী নিউ অশোক নগর আর.আর.তি.এস স্তেসন ফাওবা নমো ভারত ত্রেন তোংখ্রে। মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা মহাক্না মঙোন্দা অয়েকপা লাইশিং অমসুং কলাগী পোৎলমশিং খুদোল ওইনা পীরকখিবা নহারোলশিংগা ৱারি শানখি।
প্রধান মন্ত্রী অমসুং অনৌবা ভারতকী মরমদা শৈরেং অমা থিখিবী নুপীমচা অমগা ৱারি শানখি অমসুং প্রধান মন্ত্রীনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখি। অয়েকপা লাই অমা খুদোল তম্লকখিবা অমসুং য়ুম অমগী বেনিফিসরি ওইরবা নুপামচা অমগা প্রধান মন্ত্রীগা ৱারি শানখি। অনৌবা য়ুম অদুগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা নুপামচা অদুদা হংখি অমসুং মহাক্কী মফমদা য়াইফ পাউজেল পীখি। অতোপ্পা নুপীমচা অমনা প্রধান মন্ত্রীগী মরমদা শৈরেং অমসু থিখি অমসুং মহাক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
মখোয়গী থবকশিংগীদমক হরাওবা অমসুং চাউথোকচবা ফোঙদোকখিবা নুপী লোকো পাইলোতশিংগা প্রধান মন্ত্রীগা ৱারি শানখি। মখোয় পুক্নিং চঙনা থবক তৌনবা প্রধান মন্ত্রীনা তকশিনখি অমসুং মখোয়গী অনৌবা থবকশিংগীদমক মখোয়দা য়াইফ পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi interacts with students and loco pilots on Namo Bharat train
The amazing talent of my young friends filled me with new energy: PM
05 JAN 2025 8:48PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today undertook a ride in Namo Bharat Train from Sahibabad RRTS Station to New Ashok Nagar RRTS Station. During his journey he had a warm interaction with young friends who gifted him with several paintings and art works.
Interacting with a young girl who recited a poem about the Prime Minister and new, emerging India, Shri Modi praised her. Shri Modi also interacted with a boy who presented him a painting and was a beneficiary of a house. He asked the boy about their progress in the new house and wished him the best. Another young girl also recited a poem about the Prime Minister, for which he lauded her.
The Prime Minister then interacted with the female loco pilots who expressed happiness and pride about their jobs. He urged them to work with utmost concentration and wished them the best for their new jobs.