প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জয়পুর-অজমর হায়ৱেদা খুদোংথিবা থোকখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে, এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
20 DEC 2024 12:49PM by PIB Imphal
জয়পুর-অজমর হায়ৱেদা খুদোংথিবা থোকখিবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। খুদোংথিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীনবা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি;
“জয়পুর-অজমর হায়ৱেদা খুদোংথিবা থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। অৱাবা তারবশিংদা লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না মতেং পাংলি। লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পি.এম.এন.আর.এফতগী পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over accident on Jaipur-Ajmer highway in Rajasthan, announces ex-gratia
20 DEC 2024 12:49PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi today expressed grief over the accident on Jaipur-Ajmer highway in Rajasthan. Shri Modi also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased in the mishap, while the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister's Office (PMO) posted on X:
"Deeply saddened by the loss of lives in the accident on Jaipur-Ajmer highway in Rajasthan. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi"