প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্না এক পের মা কি নাম শৌগৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা গয়ানাগী রাস্ত্রপতি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
ঙরাংগী মন কি বাত তাঙ্কক্ত প্রধান মন্ত্রীনা গয়ানাদা লৈবা ভারতমচাশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
25 NOV 2024 10:39AM by PIB Imphal
মহাক্না এক পের মা কি নাম শৌগৎপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গয়ানাগী রাস্ত্রপতি দোক্তর ইরফান অলি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা ঙরাংগী মন কি বাত তাঙ্কক্ত গয়ানাদা লৈবা ভারতমচাশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
গয়ানাগী রাস্ত্রপতি দোক্তর ইরফান অলিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অদোমনা শৌগৎপা অসিনা মতম পুম্নমক্ত অফবা ওইগনি। মসি ঐনা ঐগী #MannKiBaat থৌরম মনুংদা ফোঙদোকখ্রে। তাঙ্কক অসিদা ঐনা গয়ানাদা লৈরিবা ভারতমশিংশু থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
@DrMohamedIrfaa1
@presidentaligy”

Prime Minister's Office
Prime Minister thanks President of Guyana for his support to Ek Ped Maa ki Naam initiative
PM lauds the Indian community in Guyana in yesterday’s Maan Ki Baat episode
25 NOV 2024 10:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today thanked Dr. Irfaan Ali, the President of Guyana for his support to Ek Ped Maa Ki Naam initiative. Shri Modi reiterated about his appreciation to the Indian community in Guyana in yesterday’s Maan Ki Baat episode.
The Prime Minister responding to a post by President of Guyana, Dr. Irfaan Ali on ‘X’ said:
“Your support will always be cherished. I talked about it during my #MannKiBaat programme. Also appreciated the Indian community in Guyana in the same episode.
@DrMohamedIrfaa1
@presidentaligy”