প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গ্রেনাদাগী প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
21 NOV 2024 10:44PM by PIB Imphal
গয়ানাগী জর্জতাউন্দা পাংথোকখিবা ২শুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমগী নাকলদা নবেম্বর ২০,২০২৪ দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গ্রেনাদাগী প্রধান মন্ত্রী দিক্কন মিতচেল উনখ্রে।
করিকোমগী চিয়ারমেন ওইবগীদমক অমসুং ২শুবা ইন্দিয়া-করিকোম মীফমদা খন্ন-নৈনবদা মপুংফানা লুচিংবগীদমক প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী মিতচেল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
উনখিবা অদুদা, আই.সি.তি, অনা-লায়েং, কেপাসিতি বিল্দিং অমসুং অইং-অশাগী হোংলকপা থেংন্নবা হিরমশিংদা মতেং পাংনবগী মতাংদা খন্নখ্রে। লাইচৎ মনুংদা তিকা পীরকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী মিতচেলনা প্রধান মন্ত্রী মোদী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। গ্লোবেল সাউথতা ভারতনা লুচিংবদা মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।

Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Prime Minister of Grenada
21 NOV 2024 10:44PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with the Prime Minister of Grenada, H.E. Mr. Dickon Mitchell, on the sidelines of the 2nd India-CARICOM Summit in Georgetown, Guyana on 20 November.
Prime Minister congratulated Prime Minister Mitchell on assuming the Chairmanship of CARICOM and for effectively steering the discussions at the 2nd India-CARICOM Summit.
During the meeting, discussions were held on development cooperation in the areas of ICT, healthcare, capacity building and climate change resiliency. PM Mitchell thanked PM for the vaccine support during the pandemic. He appreciated India’s leadership of the Global South.