Prime Minister's Office
It is commendable how Indian culture is making an impact all over the world : Prime Minister
PM meets Jonas Masetti and team, lauds him for his passion towards Vedanta and the Gita
20 NOV 2024 7:54AM by PIB Delhi
Lauding Jonas Masetti for his passion towards Vedanta and the Gita, the Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that it was commendable how Indian culture is making an impact all over the world. The PM met Jonas Masetti and team after seeing their performance of the Ramayan in Sanskrit.
In a post on X, he wrote:
“Met Jonas Masetti and his team. I had mentioned him during one of the #MannKiBaat programmes for his passion towards Vedanta and the Gita. His team presented glimpses of the Ramayan in Sanskrit. It is commendable how Indian culture is making an impact all over the world.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী নাৎনা মালেম পুম্বদা পীরিবা ইথিল অসি শিংথানিংঙাইনি: প্রধান মন্ত্রী
প্রধান মন্ত্রীনা জোনাস মসেত্তী অমসুং মহাক্কী তীমগা উনখ্রে, ভেদান্ত অমসুং গীতাগী মরমদা মহাক্না পুক্নিং লুপ্পগীদমক মহাকপু থাগৎখি
20 NOV 2024 7:54AM by PIB Imphal
জোনাস মসেত্তীবু ভেদান্ত অমসুং গীতাগী মরমদা পুক্নিং লুপ্পগীদমক থাগৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি, ভারতকী নাৎনা মালেম পুম্বদা পীরিবা ইথিল অসি শিংথানিংঙাইনি হায়খ্রে‍। প্রধান মন্ত্রীনা জোনাস মসেত্তী অমসুং মহাক্কী তীমবু মখোয়না সংস্কৃত্তা রামায়ন শান্নবা উরুরবা মতুংদা উনখি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা মহাক্না ইরকখি:
“জোনাস মসেত্তী অমসুং মহাক্কী তীমগা উনরুরে‍। মহাক্না ভেদান্ত অমসুং গীতাগী লমদা পুক্নিং লুপচবগী মতাঙদা ঐনা #MannKiBaat থৌরম অমদসু পনখ্রে‍। মহাক্কী তীম্না রামায়নগী শক্তম অমা সংস্কৃত্তা খুদোল তমখি‍। ভারতকী নাৎনা মালেম পুম্বদা পীরিবা ইথিল উরুবদা তশেংনা শিংথানিংঙাইনি মশক্নি‍।”