মশিং য়ামদবা কাংবুগী মন্ত্রালয়
মাইনোরিতী এফিয়ার্স মন্ত্রালয়দা নেস্নেল য়ুনিতী নুমিৎ পাংথোকখ্রে
30 OCT 2024 5:30PM by PIB Imphal
মাইনোরিতী এফিয়ার্স মন্ত্রালয়না ঙসি (ওক্তোবর ৩০, ২০২৪) মন্ত্রায়দা পাংথোকপা থৌরম অমদা নেস্নেল য়ুনিতী নুমিৎ পাংথোকখ্রে। থৌরম অসিদা মন্থন হোলদা ৱাশক লৌবগী থৌরম অমা য়াওরি, মদুদা মাইনোরিতী এফিয়ার্স মন্ত্রালয়গী সেক্রেতরীনা ওফিসর অমসুং ওফিসিয়েল পুম্নমক্তা রাস্ত্রিয়া এক্তা দিবসকী ৱাশক লৌহনখি।
থৌরম অদুদা শরুকয়াখিবশিংনা জাতিগী য়ুনিতী, ইন্তেগ্রিতী অমসুং সেক্যুরিতী ঙাক্তুনা থম্নবা মখোয়গী অচেৎপা ৱাফম থমখি। ৱাশক লৌখিবদা সরদার বল্লভভাই পতেলগী ভিজন অমসুং এক্সন্না ওইথোকখিবা লৈবাক্কী য়ুনিফিকেসনগী স্পিরিত অদু লৈবাক মীয়ামগী মরক্তা য়ৌহনবগী মরুওইবদা অকনবা ৱাফম থমখি।

Ministry of Minority Affairs
National Unity Day observed in Ministry of Minority Affairs
30 OCT 2024 5:30PM by PIB Delhi
The Ministry of Minority Affairs observed the National Unity Day today (October 30, 2024) at an event organised in the Ministry . The event included a pledge ceremony held in Manthan Hall, where the Secretary, Ministry of Minority Affairs,administered the Rashtriya Ekta Diwas pledge to all officers and officials.
During the ceremony, participants reaffirmed their commitment to preserving the unity, integrity, and security of the nation. The pledge emphasized the importance of spreading this message among fellow countrymen and was taken in the spirit of unification of the country which was made possible by the vision and actions of Sardar Vallabhbhai Patel.