Ministry of Finance
Departments of Economic Affairs, Expenditure and Revenue, Ministry of Finance, organised Medical Health Check-up Camp under Safai Mitra Suraksha Shivir Campaign on 20th Sept. 2024
More than 100 Safai Mitra and contractual staff, who had undergone medical blood tests on 17.09.2024, were clinically assessed by doctors based on their lab reports
23 SEP 2024 4:29PM by PIB Delhi
Dr. Manoj Govil, Secretary, Department of Expenditure, Ministry of Finance, inaugurated a Medical Health Check-up Camp on 20th September 2024, under Safai Mitra Suraksha Shivir campaign, organised by the Departments of Economic Affairs, Expenditure and Revenue, Ministry of Finance, in North Block.
Two general physicians from Rural Health Training Centre, Najafgarh, and an ophthalmologist, from Sharp Sight Eye Centre, New Delhi, checked various health parameters at the two camps set up inside the premises of North Block.
More than 100 Safai Mitras and contractual staff, who had undergone medical blood tests on 17.09.2024, were clinically assessed by doctors based on their lab reports.
During his address to the Safai Mitra, Dr. Govil informed the Safai Mitra that the Central Government scheme PM-Jan Arogya Yojana (PM-JAY) provides a free-of-cost health cover upto Rs. 5 lakh to underprivileged people. Dr. Govil further directed the organising Departments to provide medicines prescribed by doctors to Safai Mitra on priority basis.
The one-day camp continued till evening and concluded with a facilitation of the doctors and their assistants for making their services available for the camp. As a token of appreciation, the Additional Secretary (Personnel) also presented certificates and bouquets for their invaluable service.

শেল-থুম মন্ত্রালয়
দিপার্তমেন্ত ওফ ইকোনোমিক এফিয়ার্স, এক্সপেন্দিচর এন্দ রেভেন্যু, মিনিস্ত্রী ওফ ফাইনান্সনা ২০২৪গী সেপ্তেম্বর ২০দা সফাই মিত্র সুরক্ষা শিবির কেম্পেনগী মখাদা মেদিকেল হেল্থ চেক-অপ কেম্প পাংথোকখ্রে
১৭.০৯.২০২৪দা মেদিকেল ব্লদ তেস্ত তৌখিবা সফাই মিত্র অমসুং কন্ত্রেকচুয়েল স্তাফ ১০০ হেনববু মখোয়গী লেব রিপোর্তশিংদা য়ুমফম ওইরগা দোক্তরশিংনা ক্লিনিকেল্লি এসেস তৌখি
23 SEP 2024 4:29PM by PIB Imphal
দিপার্তমেন্ত ওফ এক্সপেন্দিচর, মিনিস্ত্রী ওফ ফাইনান্সকী সেক্রেতরী দা. মনোজ গোবিলনা নোর্থ ব্লোক্তা দিপার্তমেন্ত ওফ ইকোনোমিক এফিয়ার্স, এক্সপেন্দিচর এন্দ রেভেন্যু, মিনিস্ত্রী ওফ ফাইনান্সনা ২০২৪গী সেপ্তেম্বর ২০দা সফাই মিত্র সুরক্ষা শিবির কেম্পেনগী মখাদা মেদিকেল হেল্থ চেক-অপ কেম্প অমা হৌদোকখি।
রুরেল হেল্থ ত্রেনিং সেন্তর, নজফগরদগী জেনরেল ফিজিসিয়ান অনি অমসুং শার্প সাইত আই সেন্তর, নই দিল্লীদগী ওপথামোলোজিস্ত অমনা নোর্থ ব্লোক মনুংদা লিংখৎপা কেম্প অনিদা তোঙান তোঙানবা হেল্থ পেরামীতরশিং চেক তৌখি।
১৭.০৯.২০২৪দা মেদিকেল ব্লদ তেস্ত তৌখিবা সফাই মিত্র অমসুং কন্ত্রেকচুয়েল স্তাফ ১০০ হেনববু মখোয়গী লেব রিপোর্তশিংদা য়ুমফম ওইরগা দোক্তরশিংনা ক্লিনিকেল্লি এসেস তৌখি।
সফাই মিত্রশিংদা ৱা ঙাংলদুনা দা. গোবিলনা সফাই মিত্রশিংদা খংহনখি মদুদি কেন্দ্র সরকারগী স্কিম পি.এম.-জন অরোগ্য য়োজনা (PM-JAY)না শোত্থরবা মীওইশিংদা লুপা লাখ ৫ ফাওবগী হেল্থ কবর লেম্না ফংহল্লি। দা. গোবিলনা মখা তানা ওর্গনাইজিং দিপার্তমেন্তশিংবু প্রায়োরিতী বেসিসতা সফাই মিত্রশিংদা দোক্তরশিংনা প্রিসক্রাইব তৌরিবা মেদিসিনশিং ফংহন্নবা খংহনখি।
নোংমগী ওইবা কেম্প অদু নুমিদাংৱাইরম ফাওবা চত্থখি অমসুং কেম্পদা শরুক য়ারিবা দোক্তরশিং অমসুং মখোয়গী এসিসতেন্তশিংবু মখোয়গী সর্বিসকীদমক ইকায় খুম্নবা উৎপগা লোয়ননা লোইশিনখি। তৌবিমল খংবা উৎপা ওইনা এদিস্নেল সেক্রেতরী (পর্সোনেল)না মখোয়গী মমল য়াম্লবা সর্বিসকীদমক সর্তিফিকেৎশিং অমসুং লৈ মপুনশিং খুদোল তমখি।