মাইক্রো, স্মোল অমসুং মেদিয়ম ইন্তর্প্রাইজেস মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী জিতন রাম মানঝিনা KVI সেক্তরগী পার্ফোর্মেন্স অমসুং খাদি মাহোতসব, 2024গী থৌরাং তৌরিবশিং অদুবু য়েংশিনখ্রে
31 AUG 2024 10:31AM by PIB Imphal
MSMEগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী জিতন রাম মানঝি অমসুং MSMEগী রাজ্য মন্ত্রী, শুকুমারি সিভা কারন্দলাজেনা KVICগী চিয়রমেন, শ্রী মনোজ কুমারগা লোইননা KVI সেক্তরগী পার্ফোর্মেন্স অমসুং লৈবাক অসিদা খাদিবু য়োকখৎনবগীদমক্তা খাদি অমসুং ভিলেজ ইন্দস্ত্রীজ কমিসন (KVIC)না 2024গী ওক্তোবরদা শিনগদবা খাদি মাহোতসব, 2024গী মতাংদা য়েংশিন্নবা মীফম অমা পাংথোকখ্রে, মসিদা সেক্রেতরী, MSME, জোইন্ত সেক্রেতরী (ARI), MSME, CEO, KVIC অমসুং MSME অমসুং KVIC মন্ত্রালয়গী অতোপ্পা ওফিসিয়েলশিংনশু মসিদা শরুক য়াখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা মীশিংবু খাদিগী ফিরোল শেৎনবা পুক্নিং থৌগৎনবা অমসুং খুঙ্গংগী লমশিংদা থবক পীবদা শরুক য়ানবা স্কীমশিংবু থবক ওইনা পাইখৎপদা অমসুং লৈবাক শিন-থুংনা খাদিবু পাক-শন্না মীয়ামদা খঙহনবা অমসুং য়োকখৎনবগী খোংথাংশিং অদুদা মিৎয়েং থমদুনা হকচিন্না অমসুং হেন্না কন্না হোৎনবগী তঙাইফদবা লৈ হায়না য়াম্না মরু ওইনা পনখি।

Ministry of Micro,Small & Medium Enterprises
Union Minister Shri Jitan Ram Manjhi reviews KVI sector performance and Khadi Mahotsav, 2024 preparations
31 AUG 2024 10:31AM by PIB Delhi
Union Minister for MSME, Shri Jitan Ram Manjhi and Minister of State for MSME, Ms. Shobha Karandlaje took a review meeting on KVI sector performance and Khadi Mahotsav, 2024 to be organized during October, 2024 by Khadi and Village Industries Commission (KVIC) for promotion of Khadi in the country with Shri Manoj Kumar, Chairman, KVIC wherein Secretary, MSME, Joint Secretary (ARI), MSME, CEO, KVIC and other officials of the Ministry of MSME and KVIC were also present.
Union Minister emphasized the need to deepen and broaden the effort through focused approach on implementation of schemes and on the wider publicity and promotion of Khadi throughout the country to encourage people to wear Khadi cloth and contribute in creation of employment in rural areas.