শেল-থুম মন্ত্রালয়
গুদস এন্দ সর্ভিসেস তেক্স নেৎৱার্ক (GSTN)না প্রিদিক্তিব এনালাইতিক্সকী খুত্থাংদা তেক্স কম্প্লায়েন্সতা ইন্নোভেসন তৌনবা GST এনালাইতিক্স হেকাথোন পাংথোক্লি
হেকাথোন অসি রেজিস্ত্রেসন হৌবদগী দিবেলপ তৌরবা প্রোতোতাইপশিং পীশিনবগী অরোইবা তাং ফাওবা নুমিৎ 45 পাংথোক্কনি
23 AUG 2024 3:46PM by PIB Imphal
গুদস এন্দ সর্ভিসেস তেক্স নেৎৱার্ক (GSTN)না প্রিদিক্তিব এনালাইতিক্সকী খুত্থাংদা তেক্স কম্প্লায়েন্সতা ইন্নোভেসন তৌনবা ইনিসিএতিব অমা ওইরিবা GST এনালাইতিক্স হেকাথোন পাংথোক্লি। চেলেঞ্জা অসিনা GST এনালাইতিক্স ফ্রেমৱার্ক্কীদমক প্রিদিক্তিব মোদেল অমা দিবেলপ তৌনবা ভারতকী মহৈরোয়শিং, রিসর্চরশিং অমসুং স্তার্তঅপশিং অমদি কম্পনীশিংদগী প্রোফেস্নেলশিং ইনভাইৎ তৌরি। হেকাথোন অসি অসি রেজিস্ত্রেসন হৌবদগী দিবেলপ তৌরবা প্রোতোতাইপশিং পীশিনবগী অরোইবা তাং ফাওবা নুমিৎ 45 পাংথোক্কনি।
GST এনালাইতিক্স হেকাথোনগী ইলিজিবিলিতী, মনা অমসুং অতৈ অকুপ্পা ৱারোলশিং:
ইলিজিবিলিতী: একাদেমিক ইন্সতিত্যুসনশিং নত্ত্রগা বিজিনেস ওর্গনাইজেসনশিংদা এফিলিএৎ তৌবা ইন্দিয়ন নেস্নেলশিংগীনা য়াওবা য়াই।
মনাশিং: শরুক য়ারিবশিংনা লুপা লাখ 50গী অপুনবা প্রাইজ পুলগীদমক কম্পিতি তৌগনি, মসিদা লুপা লাখ 25গী অহানবা মনা, লুপা লাখ 12গী অনিশুবা মনা, লুপা লাখ 7গী অহুমশুবা মনা অমসুং লুপা লাখ 1গী কন্সোলেসন প্রাইজশিং য়াওরি। অহেনবা ওইনা নুপী ঙাক্তা ওইবা বেস্ত পর্ফোরমিং তীমদা লুপা লাখ 5গী অখন্নবা মনা য়াওরি।
রেজিস্ত্রেসন অমসুং শরুক য়াবা: tশরুক য়াগদৌরিবশিংনা রেজিস্তর তৌবা অমসুং দেতা সেৎশিং অমসুং কম্পিতিসন গাইদলাইনশিং য়াওনা অকুপ্পা ৱারোলশিং মসিদা ফংগনি:
https://event.data.gov.in/event/gst-analytics-hackathon/
ইলিজিবল ওইবা ইন্নোভেতর পুম্নমক্না GSTদা এদভান্স এনালাইতিক্স মোদেল অমা শেম্নবা শরুক য়ানবা ইনভাইৎ তোখি। GSTNগী ইনিসিএতিব অসিনা পর্সনেল রিৱার্দশিংগী স্কোপকা লোয়ননা জাতি শেমগৎনবগী মাইকৈদা ইন্নোভেৎ তৌনবা অমদি শরুক য়ানবা অফবা খুদোংচাবা অমা পীগনি।

Ministry of Finance
Goods and Services Tax Network (GSTN) is organising GST Analytics Hackathon to drive innovation in tax compliance through predictive analytics
Hackathon would take place over 45 days from the start of registration to the final date for submission of developed prototypes
23 AUG 2024 3:46PM by PIB Delhi
The Goods and Services Tax Network (GSTN) is organising the GST Analytics Hackathon, an initiative to drive innovation in tax compliance through predictive analytics. This challenge invites Indian students, researchers, and professionals from startups and companies to develop a predictive model for GST analytics framework. The Hackathon would take place over 45 days from the start of registration to the final date for submission of developed prototypes.
The eligibility, prize and other details of the GST Analytics Hackathon are:
Eligibility: Open to Indian nationals affiliated with academic institutions or business organizations.
Prizes: Participants can compete for a total prize pool of ₹50 lakhs, which includes a first prize of ₹25 lakh, a second prize of ₹12 lakh, a third prize of ₹7 lakh, and consolation prizes worth ₹1 lakh. Additionally, a special prize of ₹5 lakhs will be awarded to the best performing all-women team.
Registration and Participation: Prospective participants can register and access detailed information, including data sets and competition guidelines, at:
https://event.data.gov.in/event/gst-analytics-hackathon/
All eligible innovators are invited to join in creating an advanced analytics model in GST. This initiative by GSTN provides an excellent opportunity to innovate and contribute towards nation building, with scope for personal rewards at the same time.