ইলেক্সন কমিসন
ভোতর তর্নআউত - অহুমশুবা ফেজগী নুমিদাং পুং 10 ফাওবদা 65.68%
08 MAY 2024 11:05PM by PIB Imphal
জেনরেল ইলেক্সনগী অহুমশুবা তাঙ্কক্কী পোলিংগীদমক অপদেত তৌরবা চাউরাকপা ভোতর তর্নআউত ফিগর 08.05.2024গী নুমিদাং পুং 10 ফাওবদা 65.68% ওইখি। ফিল্দ লেবেল ওফিসরশিংনা মখা তানা অপদেত তৌরক্কনি অমসুং VTR এপ্লিকেসনদা PC-পি.সি.গী ওইনা (মরীলৈনবাAC সেগমেন্তশিংগা লোয়ননা) লাইব ফংগনি।
08.05.2024গী নুমিদাং পুং 10 ফাওবদা রাজ্য-রাজ্যগী ওইবা চাউরাকপা ভোতর তর্নআউত VTR এপ্লিকেসনদা লাইব ফংলিবা অদু মখাদা লৈরে:
মথং মনাও
রাজ্য / য়ু.তি.
PC মশিং
চাউরাকপা ভোতর তর্নআউত %
1
অসাম
4
85.45
2
বিহার
5
59.14
3
ছত্তিসগর
7
71.98
4
দাদ্রা & নগর হভেলি অমসুং দামন & দিউ
2
71.31
5
গৱা
2
76.06
6
গুজরাত
25
60.13
7
কর্নাতকা
14
71.84
8
মধ্য প্রদেশ
9
66.74
9
মহারাস্ত্র
11
63.55
10
উত্তর প্রদেশ
10
57.55
11
ৱেস্ত বেঙ্গল
4
77.53
মথক্কী রাজ্য 11
(93 PCs)
93
65.68
মসিদা দিসপ্লে তৌরিবা দেতা অসি ফিল্দ ওফিসরনা সিস্তেমদা মেন্সিল্লকপা ইনফোর্নেসনগী মতুং ইন্ননি। মসি চাউরাকপা ত্রেন্দ অমনি, মরমদি পোলিং স্তেসন (PS) খরদগী দেতা ফংবদা মতম চংখিগনি অমসুং ত্রেন্দ অসিদা পোস্তেল বেল্লোত য়াউদে। PS খুদিংমক্কীদমক রেকোর্দ তৌরবা অরোইবা চপ চাবা একাউন্ত ভোত থাদবা লোইবদা পোলিং এজেন্ত পুম্নমক্কা লোয়ননা ফোর্ম 17 Cদা শেয়র তৌই।

Election Commission
Voter Turnout – 65.68% as of 10 PM for phase 3
08 MAY 2024 11:05PM by PIB Delhi
The updated approximate voter turnout figures for polling in third phase of General Elections stands at 65.68% at 10 pm on 08.05.2024. The same shall continue to be updated by the field level officers and will be available PC wise (along with respective AC segments) live at VTR App.
The state wise approximate voter turnout at 10 pm on 08.05.2024, as also available live on VTR App is as below:
Sl. No.
State / UT
No. PCs
Approximate Voter Turnout %
1
Assam
4
85.45
2
Bihar
5
59.14
3
Chhattisgarh
7
71.98
4
Dadra & Nagar Haveli and Daman & Diu
2
71.31
5
Goa
2
76.06
6
Gujarat
25
60.13
7
Karnataka
14
71.84
8
Madhya Pradesh
9
66.74
9
Maharashtra
11
63.55
10
Uttar Pradesh
10
57.55
11
West Bengal
4
77.53
Above 11 States
(93 PCs)
93
65.68
Data displayed here are as per the information being filled in the systems by the field officer. This is an approximate trend, as data from some polling stations (PS) takes time and this trend does not include Postal Ballot. Final actual account of votes recorded for each PS is shared in Form 17 C with all Polling agents at close of polls.