ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ଇଷ୍ଟର ଅବସରରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି
30 MAR 2024 7:01PM by PIB Bhubaneswar
ଉପରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ଜଗଦୀପ ଧନଖଡ଼ ଇଷ୍ଟରର ପୂର୍ବ ସନ୍ଧ୍ୟାରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି। ତାଙ୍କ ବାର୍ତ୍ତାର ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଲେଖା ନିମ୍ନଲିଖିତ ଭାବେ ରହିଛି-
ଇଷ୍ଟର ପବିତ୍ର ଅବସରରେ ମୁଁ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ହାର୍ଦ୍ଦିକ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି।
ପ୍ରଭୁ ଯୀଶୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ପୁନର୍ଜୀବନକୁ ସ୍ମରଣ କରି ପାଳନ କରାଯାଉଥବା ଇଷ୍ଟର ପର୍ବ ପ୍ରେମ, କରୁଣା ଏବଂ କ୍ଷମାର ଗଭୀର ପ୍ରଭାବକୁ ସ୍ମରଣୀୟ କରିଥାଏ
ମୁଁ କାମନା କରୁଛି ଯେ ଏହି ପବିତ୍ର ଅବସରରେ ଆମ ଜୀବନରେ ଶାନ୍ତି ଏବଂ ସଦ୍ଭାବ ଆଣିବା ସହ ଆମକୁ ମାନବିକତାର ସେବା କରିବାକୁ ପ୍ରେରଣା ଦିଅନ୍ତୁ।

Vice President's Secretariat
Vice President greets the people on the eve of Easter
30 MAR 2024 7:01PM by PIB Delhi
The Vice President, Shri Jagdeep Dhankhar wished the people on the eve of Easter. Following is the full text of his message -
"I extend my heartfelt greetings to all on the auspicious occasion of Easter.
The festival of Easter commemorating the resurrection of Lord Jesus Christ serves as a poignant reminder of the profound influence of love, compassion and forgiveness.
May this auspicious occasion bring peace and harmony in our lives while inspiring us to serve humanity."