Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah expresses happiness on decision to honor former prime Minister Shri PV Narsimha Rao ji with the Bharat Ratna
Home Minister says, as we celebrate the versatile leadership of PV Narasimha Rao Ji, I also express my heartfelt gratitude to PM Shri Narendra Modi Ji for the decision to honor the political and intellectual giant with the most prestigious award
Bharat Ratna to Former Prime Minister PV Narasimha Rao Garu is a befitting tribute to the legendary statesman who shaped the history of our nation with an iconoclastic vision, intellect, and statesmanship
The contributions of PV Narasimha Rao Ji in navigating our economy safely through one of the most turbulent times to an era of inclusive progress will always be remembered
09 FEB 2024 3:44PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah expresses happiness on decision to honor former prime Minister Shri PV Narsimha Rao ji with the Bharat Ratna.
In his post on X platform, Shri Amit Shah said that “Bharat Ratna to Former Prime Minister PV Narasimha Rao Garu is a befitting tribute to the legendary statesman who shaped the history of our nation with an iconoclastic vision, intellect, and statesmanship. The contributions of PV Narasimha Rao Ji in navigating our economy safely through one of the most turbulent times to an era of inclusive progress will always be remembered. As we celebrate the versatile leadership of PV Narasimha Rao Ji, I also express my heartfelt gratitude to PM Shri Narendra Modi Ji for the decision to honor the political and intellectual giant with the most prestigious award.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী পি.ভি. নরসিমহা রাও জীবু ভারত রত্নগা লোয়ননা ইকায় খুম্নখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
হোম মিনিস্তরনা হায়খি, ঐখোয়না পি.ভি. নরসিমহা রাও জীগী ভর্সেতাইল লীদরশিপ সেলেব্রেত তৌরিবা অসিদা ঐহাক্না পি.এম. শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীবু খ্বাইদগী প্রেস্তিজিয়স এৱার্দকা লোয়ননা পোলিতিকেল অমসুং ইন্তেলেকচুয়েল জাইন্তপু ইকায় খুম্ননবা ৱারেপ লৌরকপগীদমক তৌবিমল খংবা উৎচরি
হান্নগী প্রধান মন্ত্রী পি.ভি. নরসিমহা রাও গারুগী মফমদা ভারত রত্ন লান্থোকপা অসি আইকোনোক্লাসতিক ভিজন, ইন্তেলেক্ত, অমসুং স্তেতসমেনশিপ অমগা লোয়ননা ঐখোয়গী জাতিগী পুৱারী শেম্বীরম্বা লেজেন্দরী স্তেতসমেনগী মফমদা শেংলবা সদ্ধাঞ্জলিনি
ঐখোয়গী ইকোনোমীবু খ্বাইদগী মরাচেৎতবা মতম অমদগী ইনক্লুসিব প্রোগ্রেসকী ইরা অমদা সেফ ওইনা পুরকপদা পি.ভি. নরসিমহা রাও জীগী থৌদাংবু মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈরগনি
09 FEB 2024 3:44PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেসন মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী পি.ভি. নরসিমহা রাও জীবু ভারত রত্নগা লোয়ননা ইকায় খুম্ননবা ৱারেপ লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
X প্লেতফোর্মদা পীখিবা মহাক্কী পোস্ততা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি “হান্নগী প্রধান মন্ত্রী পি.ভি. নরসিমহা রাও গারুগী মফমদা ভারত রত্ন লান্থোকপা অসি আইকোনোক্লাসতিক ভিজন, ইন্তেলেক্ত, অমসুং স্তেতসমেনশিপ অমগা লোয়ননা ঐখোয়গী জাতিগী পুৱারী শেম্বীরম্বা লেজেন্দরী স্তেতসমেনগী মফমদা শেংলবা সদ্ধাঞ্জলিনি। ঐখোয়গী ইকোনোমীবু খ্বাইদগী মরাচেৎতবা মতম অমদগী ইনক্লুসিব প্রোগ্রেসকী ইরা অমদা সেফ ওইনা পুরকপদা পি.ভি. নরসিমহা রাও জীগী থৌদাংবু মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈরগনি। ঐখোয়না পি.ভি. নরসিমহা রাও জীগী ভর্সেতাইল লীদরশিপ সেলেব্রেত তৌরিবা অসিদা ঐহাক্না পি.এম. শ্রী নরেন্দ্র মোদী জীবু খ্বাইদগী প্রেস্তিজিয়স এৱার্দকা লোয়ননা পোলিতিকেল অমসুং ইন্তেলেকচুয়েল জাইন্তপু ইকায় খুম্ননবা ৱারেপ লৌরকপগীদমক তৌবিমল খংবা উৎচরি।”