গৃহ মন্ত্ৰালয়
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে গণতন্ত্ৰ দিৱস উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
মই স্বাধীনতা সংগ্ৰামী, সংবিধান প্ৰণেতা আৰু বীৰ জোৱানসকলক প্ৰণাম জনাইছোঁ, যিসকলে ৰাষ্ট্ৰৰ ঐক্য আৰু অখণ্ডতাৰ বাবে প্ৰাণ দিছিল
আহক আমি সকলোৱে আমাৰ গণতান্ত্ৰিক মূল্যবোধক সুৰক্ষিত কৰোঁ আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ বিকশিত ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ সংকল্প সাকাৰ কৰাত অৰিহণা যোগাওঁ
26 JAN 2024 7:25PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে গণতন্ত্ৰ দিৱস উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
এক্স প্লেটফৰ্মত এক পোষ্টযোগে শ্ৰী অমিত শ্বাহে স্বাধীনতা সংগ্ৰামী, সংবিধান প্ৰণেতা আৰু বীৰ জোৱানসকলৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰে, যিসকলে ৰাষ্ট্ৰৰ ঐক্য আৰু অখণ্ডতাৰ বাবে প্ৰাণ দিছিল। তেওঁ কয় যে আহক আমি সকলোৱে আমাৰ গণতান্ত্ৰিক মূল্যবোধক সুৰক্ষিত কৰোঁ আৰু প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ বিকশিত ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ সংকল্প সাকাৰ কৰাত অৰিহণা যোগাওঁ।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah extended greetings to the countrymen on the occasion of Republic Day
I bow to the freedom fighters, constitution makers and brave jawans, who laid down their lives for the unity and integrity of the nation.
Let us collectively protect our democratic values and contribute towards realizing Prime Minister Shri Narendra Modi’s resolve of creating a Viksit Bharat
26 JAN 2024 7:25PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah extended greetings to the countrymen on the occasion of Republic Day.
In a post on X platform, Shri Amit Shah bowed to the freedom fighters, constitution makers and brave jawans, who laid down their lives for the unity and integrity of the nation. He said that let us collectively protect our democratic values and contribute towards realizing Prime Minister Shri Narendra Modi’s resolve of creating a Viksit Bharat.