Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Shri Bangaru Adigalar Ji
19 OCT 2023 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed deep grief over the demise of Shri Bangaru Adigalar Ji.
In X posts, the Prime Minister said;
“Deeply saddened by the demise of Shri Bangaru Adigalar Ji. His life, rich in spirituality and compassion, will forever be a guiding light for many. Through his tireless service to humanity and emphasis on education, he sowed the seeds of hope and knowledge in the lives of many. His work will continue to inspire and guide generations. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী বঙ্গারু আদিগলর জিনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
19 OCT 2023 11:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী বঙ্গারু আদিগলর জিনা লৈখিদবদা থমোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
x পোস্ততা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
" শ্রী বঙ্গারু আদিগলর জিনা লৈখিদবা অসিদা থমোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী স্পিরিচুৱেলিতি অমসুং মীনুংশিনা থল্লবা পুন্সি অদুনা মতম পুম্বদা মীওই কয়াগী লমজিং মঙাল ওইহৌরগনি। মহাক্কী চোকথবা নাইদনা মীয়ামগী সেবা তৌবা অমসুং মহৈ মশিং তম্ববু মরু ওইনা লৌবা অসিনা মীওই কয়াগী পুন্সিদা অশা অমসুং লৌশিংগী মরু হুনবীখি। মহাক্কী থবক থৌরমশিংনা মীরোন কয়াদসু পুক্নিং থৌগৎপীদুনা অমসুং লমজিংবীদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নিংজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তি।"