Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the demise of Shri Bangaru Adigalar Ji
19 OCT 2023 11:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed deep grief over the demise of Shri Bangaru Adigalar Ji.
In X posts, the Prime Minister said;
“Deeply saddened by the demise of Shri Bangaru Adigalar Ji. His life, rich in spirituality and compassion, will forever be a guiding light for many. Through his tireless service to humanity and emphasis on education, he sowed the seeds of hope and knowledge in the lives of many. His work will continue to inspire and guide generations. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ବଙ୍ଗାରୁ ଆଦିଗାଲାରଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
19 OCT 2023 11:15PM by PIB Bhubaneswar
ଶ୍ରୀ ବଙ୍ଗାରୁ ଆଦିଗାଲାରଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ପୋଷ୍ଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଶ୍ରୀ ବଙ୍ଗାରୁ ଆଦିଗାଲାରଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖିତ । ଆଧ୍ୟାତ୍ମିକତା ଏବଂ କରୁଣାରେ ସମୃଦ୍ଧ ତାଙ୍କ ଜୀବନ ଅନେକଙ୍କ ପାଇଁ ସବୁଦିନ ଲାଗି ମାର୍ଗଦର୍ଶକ ହେବ । ମାନବିକତା ପ୍ରତି ତାଙ୍କ ନିରନ୍ତର ସେବା ଏବଂ ଶିକ୍ଷାକୁ ଗୁରୁତ୍ୱ ଦେଇ ସେ ଅନେକଙ୍କ ଜୀବନରେ ଆଶା ଏବଂ ଜ୍ଞାନର ମଞ୍ଜି ବୁଣିଥିଲେ । ତାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ ପିଢ଼ି ପରେ ପିଢ଼ିକୁ ପ୍ରେରଣା ଓ ମାର୍ଗଦର୍ଶନ ଦେବା ଜାରି ରଖିବ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।’