Prime Minister's Office
PM congratulates Harmilan Bains for winning Silver medal in Women's 800m event at the Asian Games
04 OCT 2023 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Harmilan Bains for winning Silver medal in Women's 800m event at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Another Silver for India in the Women's 800m event at the Asian Games. Congratulations @HarmilanBains on this splendid performance. She is a great source of inspiration for all aspiring athletes.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হর্মিলন বাইন্সপু এসিয়ন গেম্সতা নুপীএগী ৮০০ মিতর ইভেন্ততা লুপাগী তকমান পুরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 OCT 2023 7:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হর্মিলন বাইন্সপু এসিয়ন গেম্সতা নুপীএগী ৮০০ মিতর ইভেন্ততা লুপাগী তকমান পুরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"এসিয়ন গেম্সজী নুপীগী ৮০০ মিতর ইভেন্ততা ভারতকী লুপাগী তকমান অমা। নীংথিজরবা পারফোর্মেন্স পীখিবগীদমক @HarmilanBains কীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না এথলেতশিংগী মফমদা ইথিল পীরগনি।"