প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল তর্মেরিক বোর্দ লিংখত্তুনা, ঐখোয়গী য়াইঙং থাবা লৌমীশিংগী কান্নবা লৌনবা ঐখোয়না পান্দম থম্লি: প্রধান মন্ত্রী
02 OCT 2023 8:48AM by PIB Imphal
লৌমীশিংগী য়াইফনবা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
নেসনেল তর্মেরিক বোর্দ লিংখৎলে হায়না ঙরাং প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখিবা অদুনা পীগদবা কান্নবশিংগী মতাংদা নিজামবাদগী এম.পি শ্রী অর্বিন্দ ধর্মাপুরিগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী লৌমীশিং নুংঙাই-য়াইফবা হায়বসি ঐখোয়গী মরুওইবা থবক্নি।
নেসনেল তর্মেরিক বোর্দ লিংখত্তুনা, ঐখোয়গী য়াইঙং থাবা লৌমীশিংগী কান্নবা লৌনবা ঐখোয়না পান্দম থম্লি অমসুং মখোয়দা ফংফম থোকপা খুদোংচাবশিং পীগনি।
নিজামবাদনা কান্নবশিং ফংগদবা অসিদা য়াম্না নুংঙাই।
ঐখোয়গী য়াইঙং থাবা লৌমীশিংগী তুংগী য়াইফনবা ঐখোয়না মখা তানা থবক তৌগনি”।

Prime Minister's Office
By establishing the National Turmeric Board, we aim to harness the potential of our turmeric farmers :PM
02 OCT 2023 8:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the government's commitment to the welfare of the farmers.
Replying to a post by Member of Parliament from Nizamabad, Shri Arvind Dharmapuri, regarding benefits of establishment of National Turmeric Board that the Prime Minister announced yesterday, the Prime Minister posted on X :
"The well-being and prosperity of our farmers has always been our top priority.
By establishing the National Turmeric Board, we aim to harness the potential of our turmeric farmers and give them the support they rightly deserve.
The benefits for Nizamabad are particularly immense.
We will keep doing whatever it takes to ensure a brighter future for our turmeric farmers."