Ministry of Information & Broadcasting
Special Campaign 2.0 accrues earning of Rs 25.63 crore
14 SEP 2023 6:31PM by PIB Delhi
Ministry of Information and Broadcasting along with its attached and subordinate offices have had a huge success post Special Campaign 2.0. This campaign has earned a revenue of Rs 25.63 crores by disposing off of 4.73 lakh kg of scrap/disposable item. This has also in process freed 11.43 lakh square feet of space during the period from November, 2022 to August, 2023. Under the guidance of of Union Minister Shri Anurag Thakur and the Minister of State Dr L. Murugan, a constant review of the campaign was undertaken by Secretary Shri Apurva Chandra.
V23V.jpeg)
Pragya Paliwal Gaur

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
অখন্নবা কেম্পেন ২.০দগী লুপা করোর ২৫.৬৩ খোমগৎখ্রে
14 SEP 2023 6:31PM by PIB Imphal
অখন্নবা কেম্পেন ২.০গী মতুংদা ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না মসিদা এতেচ তৌরিবা অমসুং সবওর্দিনেত ওফিসশিংগা লোয়ননা চাউনা মায় পাকপা ফংখ্রে। কেম্পেন অসিনা স্ক্রেপ/দিস্পোজিবল আইতেম কিলোগ্রাম লাখ ৪.৭৩ দিস্পোজ তৌদুনা লুপা করোর ২৫.৬৩গী শেনফম ফংলে। মসিনা ২০২২গী নবেম্বরদগী ২০২৩গী ওগস্ত ফাওবগী মতম মনুংদা স্পেস স্ব্যার ফীৎ লাখ ১১.৪৩সু হাংহল্লে। কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী অনুরাগ থাকুর অমসুং রাজ্য মন্ত্রী দা. এল. মুরুগনগী লীচিং মখাদা সেক্রেতরী শ্রী অপুর্ব চন্দ্রনা কেম্পেন অসি লেপ্পা লৈতনা য়েংশিনখি।
V23V.jpeg)